Vi har sat prisen markant ned på Adidas F50 Adizero i henholdsvis Gul/Sort og Sort/Grøn. Du kan lige nu spare 25% på alle støvler i Adizero-kollektionen i førnævnte farvevarianter. Du kan frit vælge, om du ønsker F50, F30, F10, SG, FG, skind, eller mikrofiber; mulighederne er mange, men det er helt op til dig.

Adidas F50 Adizero er nået til sin fjerde generation og den fortsætter med at udvikle sig i den rigtige retning. Vanen tro er den blevet lanceret i to alternativer: mikrofiber og skind. Det giver dig muligheden for at vælge mellem den ultralette og præcise mikrofiberstøvle og den lækre, elegante skindstøvler.

Uanset hvilken af de to du vælger, kan du lige nu spare 25%. Du kan se udvalget af Adidas F50 Adizero lige her.

Besparelsen gælder ikke blot på topmodellen, men på alle modellerne i sortimenten. Du kan derfor score dig et par grusbanestøvler, indendørssko, eller noget helt tredje til en meget fordelagtig pris. Det eneste du skal være opmærksom på, det er farvevarianten. Der er frit valg mellem alle Adidas F50 Adizero i Sort/Grøn og i Gul/Sort.

Det er svært at komme udenom Adidas F50 Adizero og deres indflydelse på støvlemarkedet, da de har nogle af spillets største stjerner tilknyttet. Lionel Messi, Gareth Bale, David Villa og mange flere spiller alle i støvlerne og skulle du have lyst til at matche dem på fodtøjet, kan du lige nu gøre det til en rigtig god pris.

Du kan se udvalget af Adidas F50 Adizero med 25% besparelse lige her.

Forårssæsonen banker på døren og selvom det har sneet i de seneste dage, er det ikke for tidligt at drømme om at spille på græs. Du kan nu få dig et par spritnye støvler til sæsonopstart og så endda til en rigtig god pris. Skal du have dig et par? Del din kommentar i boksen herunder.

E-handelspris