Jakob var i selskab med en fotograf en tur i Barcelona sidste uge, hvor der stod Lionel Messi på menuen. Han inviterede til lancering af sin nye, eksklusive Adidas F50 Adizero Messi, som han bliver den eneste, der skal spille i. Jakob nåede dog både forbi Camp Nou og Messi-museet, inden han drog til det spændende pressemøde.

For fodboldelskere er Barcelona én af de klart mest besøgsværdige byer i Europa, hvor der foruden det imponerende Camp Nou, også kan opleves et museum dedikeret til verdens pt. bedste fodboldspiller Lionel Messi. Derfor brugte Jakob også sit ophold i den catalanske hovedstad til at besøge en række af de førnævnte seværdigheder og hvordan det gik, kan du se i videoen lige herover.

Turen startede på Lionel Messis daglige hjemmebane på Camp Nou, hvor han tog et kig på nogle af de imponerende minder, der har hjemme på det storslåede stadion. Mange store spillere har i sin tid slået deres folder på den flotte grønsvær, men den største, der nogensinde har betrådt græsset må være Lionel Messi, der er den eneste fodboldspiller nogensinde, der har vundet prisen som verdens bedste fire gange.

Lionel Messis fire Ballon d'Or statuetter var da også blandt de mest bemærkelsesværdige museumsgenstande, da argentineren slog dørene op til lanceringen af sin nye støvle. Derudover kunne man også kaste et blik på en række af de rekordsættende Adidas F50 Adizero-støvler, som den lille boldekvilibrist i sin tid har haft på fødderne.

Inden den stod på en retur til København, skulle Jakob og hans fotograf til pressekonference med Messi selv og her fik han muligheden for at stille ham et spørgsmål. Det forløb for så vidt glimrende, men Jakob fik nok ikke helt det svar han havde regnet med, selvom argentineren virkede meget positiv.

Jakob: Hvad lægger du mest vægt på i dine fodboldstøvler; komfort eller lav vægt?

Messi: Det der er allervigtigste for mig er, at jeg har det godt og har massere af selvtillid, når jeg vågner om morgenen. At jeg kan stole på mine holdkammerater og at jeg føler mig godt tilpas, når jeg spiller.

Det var en meget begivenhedsrig tur til Barcelona, der må siges at byde på lidt af hvert for den fodboldinteresserede. Har du nogensinde været i Barcelona? Hvad ville du selv opleve i byen? Og hvad havde du spurgt Messi om, hvis du fik chancen? Del din kommentar i boksen lige herunder.

E-handelspris