Trusox dominerer Premier League statistikkerne

23.10.2015

Skrevet af Mathias

Trusox har virkelig stormet frem i de sidste par år og støtten stiger stadig. De er et af de mest effektive stykker fodboldgear og i et spil, hvor at glide den lille smule i støvlen kan være forskellen mellem et mål og en redende tackling, er de en lifesaver for mig. Lyder det lidt overdrevet for et par sokker? Læs med her og hør hvorfor den er god nok - vi har endda statistikkerne til at bakke os op…

I morgen sparkes verdens største, mest populære og hårdest kæmpede liga i gang igen og selvom andre superstjerner verden rundt også bruger Trusox, så er Premier League stadig der hvor de har gjort deres største indtog. Premier League stjerner bruger dem i stor stil og kan hele tiden ses i det genkendelige design.

Sidste weekend brugte 16% af de Premier League spillere på banen Trusox, men ud af det relativt lille antal blev hele 13 ud af de 32 mål (40%) i den runde scoret af spillere i Trusox. En rimelig vild statistik må man sige og man kan ikke benægte at de mest effektive spillere i Premier League bruger Trusox.

Enhver som har prøvet at spille med et par kender den følelse de giver. Jeg bliver altid irriteret hvis jeg glemmer dem derhjemme og jeg kunne forestille mig Luis Suarez, Gareth Bale og Jerome Boateng har det på samme måde.

Raheem Sterling scorede hattrick og Wiljnaldum huggede læderet i kassen fire gange i Trusox. Har du ikke prøvet Trusox endnu? Jeg kan i hvert fald personligt anbefale dem, fordi jeg mærker virkelig den forskel de gør.