Weekendens Unisport WebTV byder på et kig til en superlet støvle fra kattefamilien - Jakob har nemlig haft fingre i letvægtsudgaven af King, som hedder King SL, og den får du en anmeldelse af i dag.

Super Light-modeller er efterhånden blevet populære på markedet, og både Adidas og Puma har efterhånden et par lette udgaver af deres støvlesiloer på markedet - og de hedder ikke Super Light uden grund, da vægten oftest nærmer sig eller sågar kommer under 200 gram.

En af disse støvler er Puma King SL, som Jakob har taget et kig på i dagens afsnit af Unisport WebTV. Puma har barberet en masse vægt af deres nye fortolkning af King, som dermed lover en oplevelse af klassisk elegance kombineret med ultralav vægt.

Således vejer Puma King SL kun 171 gram - men kan den leve op til løfterne fra Puma? Det kan du finde ud af i afsnittet lige herunder.

Lyder Puma King SL som noget for dig? Bestil din egen lige her - kun 1.599,-.

Med King SL giver Puma et modigt bud på en hybrid af komfort og lav vægt - men er støvlen noget for dig, og kunne du finde på at prøve kræfter med den lette, elegante King? Giv dit bud lige herunder.

E-handelspris