Energy Mode Limited Edition sneakers | Tag Rusland med storm

06.06.2018

Skrevet af Zlatko

Energy Mode VM-fodboldstøvlerne er lavet i energiske farver og kommer til at oplyse den største fodboldscene til sommer. adidas kommer nu til at gøre dig klar til VM, så du kan tage Rusland med storm. Tag Energy Mode med ud på gaden med disse nye Limited Edition sneakers.

Energy Mode Pack handler om den energi, som der bliver skabt under et VM. Men for nogen er VM mere end bare at se eller spille fodbold i en hel måned. Derfor har adidas valgt at lave disse Limited Edition sneakers, så du kan tage Energy Mode-stilen med ud på gaden.

Disse sneakers er lavet med et minimalistisk design og med letvægts innovationer. De er lavet som et traditionelt håndværk kombineret med nye teknologier, som giver dem et flot og energisk look. De er alle lavet i oplyste farver, som helt klar kommer til at få folk til at vende deres hoveder, når du går forbi dem i dine nye Energy Mode sneakers.

Kollektionen består af en Predator Tango 18+, der er lavet i en stærk neonfarve. Derudover, kan du også få 2 par X sneakers. Den ene X 18+ sneaker er også lavet i en stærk neonfarve, hvor det andet par er lavet i den velkendte blå lanceringsfarve, som vi også så på X 18+ fodboldstøvler. Alle sneakers er lavet så de passer perfekt sammen med Energy Mode fodboldstøvler, så du kan tage stilen med videre ud på gaden.

BOOST-teknologien er også inkluderet på disse Limited Edition sneakers, som hjælper med at give dig en komfort fra allerøverste hylde. Derudover, så får sneakers bare en ægte adidas følelse og look, når de får tilføjet BOOST i sålen.

Køb dit par Limited Energy Mode sneakers allerede i dag, og tag dig VM-look til næste niveau.