Du kan fra i dag af forudbestille dit par Adidas F50 Adizero Messi Rød/Hvid og i den anledning har Adidas lanceret en ny kampagne med netop Messi i hovedrollen. 'Play The Messi Way' er temaet og med en video, der viser nogle mindeværdige øjeblikke fra argentinerens karriere, er vejen lagt.

adidas, f50, adizero, messi, adidas f50 adizero, adidas f50 adizero messi, lionel messi, play the messi way, the messi way, unisport, unisportstore

Lionel Messi har været her, der og alle vegne i de seneste år, hvor han har lyst fodboldverdenen op med sit ustyrlige talent. Han har i den tid være fast mand og frontfigur for Adidas F50 Adizero og nu er den ydmyge argentiner blevet belønnet med en helt eksklusiv udgave af støvlen, som du kan forudbestille fra i dag af.

Ydermere hyldes Lionel Messi med ovenstående video, samt en konkurrence fra den globale fanbevægelse Team Messi. 'Play the Messi Way' lyder budskabet og med en reference til at spille det smukke spil, må man sige at Barcelona-stjernen gør sit. I en alder af blot 25 år har han betaget fodboldverdenen med utrolige mål og blændende tekniske finurligheder.

adidas, f50, adizero, messi, adidas f50 adizero, adidas f50 adizero messi, lionel messi, play the messi way, the messi way, unisport, unisportstore

Team Messi har startet en konkurrence på deres Facebook-profil, hvor du kan vinde en plakat, i stil med den herover, underskrevet af Lionel Messi. Du skal klikke på linket her og følge instruktionerne på siden. Det handler om, at designe sin egen plakat med en tekst, der beskriver, hvordan du spiller. Der udvælges ti vindere af konkurrence og skal du være én af dem, er det om at få deltaget.

Husk, at du kan forudbestille dit par Adidas F50 Adizero Messi her med en forventet levering i starten af marts.

Lionel Messi står til at give hans nye støvler en snarlig debut og vi glæder os i alle fald til at se dem i aktion. Hvad synes du om dem? Skal du have dig et par? Del din mening om støvlen, videoen og Messi selv i kommentarfeltet herunder.