David Beckham har fået sin debut for Paris Saint Germain med to kampe mod Marseille, og i disse kampe har Becks vist sine nye, PSG-inspiererede Adidas Predator LZ. Vi kigger nærmere på Beckhams personlige LZs lige her.

Beckham er allerede blevet modtaget som en helt i den franske hovedstadsklub, og med sin første start for PSG i pokalkampen mod Marseille fik han igen vist sin præcise højrefod frem.

Beckham spillede med sin specielle Predator LZ på fødderne, som er lavet i Paris Saint Germains farver. David Beckham skrev på sin Facebook-side, at det var hans ældste søn Brooklyn, der havde hjulpet med at finde farverne.

På Goldensballs' støvler var vanen tro broderet navnet på hans fire børn, hans nummer 32, initialer samt det engelske og franske flag. Med andre ord en heftig gang ID, han fik på støvlerne.

Nu var kampen dog en pokalkamp, hvilket også vil sige, at Beckham ikke havde sit normale nummer 32 på ryggen. I den franske pokalturnering får spillerne nemlig numre fra 1-18, hvor starspillerne får 1-11 alt efter deres position på banen - og her trak DB32 så 8'eren. Så har han også prøvet det nummer.

Hvad synes du om David Beckhams støvler? Er det fedt, at han har ladet sig inspirere efter PSG's farver, eller var hans gamle signaturfarve mere dig? Del meget gerne dine tanker med os herunder.

E-handelspris