Det har længe været efterspurgt, hvorvidt man kan afhente sine ordrer hos os og nu da vi er flyttet i nye, større faciliteter, er det blevet en mulighed. Det kunne naturligvis ikke hedde andet end en 'Selvhenter' og det kan lade sig gøre i alle ugens hverdage og koster kun 10 kr.

Vi åbner nu op for muligheden, at du kan afthente dine bestillinger her hos os. Det kalder vi en 'Selvhenter' og det kan lade sig gøre i alle hverdage fra 9:30 til 16:30, hvilket giver dig syv timer til at kigge forbi vores faciliteter. Det koster blot 10 kr. at afhente din bestilling hos os og du sparer dermed 30 kr. af den porto, det ellers havde kostet at få leveret ordren med Post Danmark.

afhentning, unisport, unisportstore, afhent

For at afhentning af din ordre overhovedet kan lade sig gøre, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at de valgte varer er på lager. Det vil fremgå af leveringstiden på det valgte produkt, der skal vise "1-2 dage". Vælger du at afhente dine ordrer, kan du bestille helt frem til kl. 15 og stadig regne med, at du kan hente din ordre samme dag. Det er dog en god idé, at kontakte vores kundeservice forinden, hvis du vil vide dig helt sikker på, hvorvidt det kan nås.

afhentning, unisport, unisportstore, afhent

Dernæst skal du i checkout-fasen af din bestilling på siden markere, at du ønsker at afhente din ordre. Når du har gjort det, får du en bekræftelse på e-mail med yderligere information. Dernæst vil du modtage en ny e-mail, når din ordre er klar til afhentning og når du får den, skal du være velkommen til at lægge vejen forbi os i det angivne tidsrum.

afhentning, unisport, unisportstore, afhent

afhentning, unisport, unisportstore, afhent

Vi er som bekendt flyttet til nye, flotte lokaliteter i København og det betyder naturligvis også, at afhentningsadressen er ændret. Du finder nu Unisport på Bådehavnsgade 38, 2450 København SV og du skal ringe på døren, hvorefter vores søde receptionist vil tage godt imod dig - vi glæder os til at se dig.

Vi ser meget frem til at byde dig velkommen i vores nye faciliteter, når du skal afhente dine fremtidige ordrer. Er det en service, du kunne finde på at nyde gavn af? Del din mening med os i kommentarfeltet herunder.