Fodbold er en livsstil, der ikke længere begrænser sig til banen eller tribunen. Det fylder nu mere end nogensinde før i vores hverdag; hvad vi laver i vores fritid, hvad vi ser i TV og hvordan vi klæder os. Især sidstnævnte har udviklet sig meget og nu er Nike Sportswear klar med nye kollektioner af smart modetøj, der giver dig ‘The Look of Football’.

E-handelspris

Der er blandt andet landet en helt ny kollektion, der tager udgangspunkt i FC Barcelona. Her har designerne fra Nike draget inspiration fra klubbens ikoniske farver, samt nogle af de mest legendariske spilledragter gennem tiden. Det illustrerer den retro Barcelona Vintage 73 t-shirt rigtig godt, der på billederne her bæres af FCBs Marc Bartra til venstre.

Vi har samlet det bedste fra den nye Nike Sportswear-kollektion på en ny kampagneside, vi kalder The Look of Football, som du finder her.

Barcelona-stjernerne Sergio Busquets, Thiago Alcantara, Pedro Rodriguez og Marc Bartra viser her den del af den nye NSW-kollektion frem, der har fokus på FC Barcelona. Hoodies, sneakers, t-shirts og meget mere kan findes på vores nye kampagneside Look of Football, som du finder her.

Den nye Barcelona-inspirerede NSW-kollektion kommer til at blive båret af spillerne fra FC Barcelona som en del af deres officielle holdsæt. Billederne ovenfor bliver altså ikke det eneste sted, hvor tøjen bliver vist frem af stjernerne, men det bliver en vanlig sag at se dem ekvipere sig i det lækre tøj.

Nike Sportswear kombinerer design og innovation helt i amerikanernes ånd. Det elegante design bakkes nemlig op af Nikes mest prominente teknologier; eksempelvis finder du DriFit-teknologien i flere af kollektionens t-shirts, der transporterer sved væk fra huden. Det gør dem enormt behagelige, også hvis du får lyst til at spille lidt spontan bold som Barca-drengene - samtidig med, at du naturligvis holder The Look of Barcelona.

De nye NSW-kollektioner dækker også Manchester United, og er du fan af De Røde Djævle vil denne Retrotrøje 1968 ikke være malplaceret i din garderobe. Den langærmede t-shirt tager udgangspunkt i den legendariske trøje fra 1968, der var året for De Røde Djævles første sejr i Europa Cup'en. Nike har virkelig fanget den traditionsrige, engelske klubs essens i deres Made of Manchester-udtryk.

Siden Nike overtog det franske landshold i fodbold, har de haft stor fokus på den franske fodboldkultur - og siden de også har den franske hovedstadsklub Paris Saint Germain har de ladet sig inspirere af det modebevidste lands stilarter for på den måde at fange “The Look of France”.

I det brasilianske landshold har Nike også en interessant spiller, og de samba-landet repræsenterer den smukke, frigjorte og legesyge fodbold med rødder dybt i gade- og strandfodbolden. Meget af den passion og friske mentalitet har de forsøgt at samle i deres Look of Brazil, hvor du både finder den ikoniske spilletrøje, lækre track tops og naturligvis t-shirts i de populære Canarinho-farver.

Fodbold handler ikke bare om spillet på banen - for rigtig mange er det en livsstil, og ikke noget man bare kan slå til og fra. De nye Nike Sportswear-kollektioner er derfor perfekte til dig, der lever og ånder for fodbolden. Uanset om du viser klubfarverne eller bare er i en mere generel “fodbold-mode”, så kan du altid have det sporty Look of Football med de mange lækre trøjer og sko fra Nike.

Vil du også inspireres af fodbold og din klubs farver i fritiden? Så besøg vores Look of Football-kampagneside her.

Tilhørsforhold til fodboldklubber og sporten selv strækker sig langt ud over banens opkridtede streger, og for mange sidder følelserne oftest på (og uden på når det går vildt for sig) tøjet. Bærer du din klubs farver til daglig - og hvad synes du om Nikes Look of Football? Giv os meget gerne din mening herunder.

E-handelspris

E-handelspris