Der kommer konstant nye tilføjelser til det evigt udviklende internet og naturligvis vil vi gerne følge med. Det seneste skud på stammen er Vine, der er en app, som giver os muligheden for at dele videoer med alle vores følgere på Twitter. Du kan også downloade Vine til din iPhone, og følge os direkte i appen. Vi har allerede stykket de første små klip sammen og dem kan du se lige herunder.

Vine er en rigtig spændende tilføjelse til Twitter, der gives os muligheden for at dele små udklip fra dagens gang hos Unisport i form af små videoklip. Det kan være alt fra en lynhurtig unboxing, en hurtig spørgerunde om en ny støvle, det kan være et kig på et nyt produkt eller noget helt femte - kun fantasien sætter grænser.

Du kan følge os på Twitter lige her, hvis du også vil se, hvad Vine kan byde på. Du kan også downloade Vine til din iPhone, og følge os direkte i appen.

Det eneste du skal gøre for at følge os er, at du skal gå ind på vores Twitter og følge os. Her dukker de små videoklip op i de udvalgte tweets, helt som et almindeligt billede ville gøre det. Det ser ud som herover og du kan forvente langt mere af den her slags i fremtiden.

Du får selvfølgelig også selv muligheden for at påvirke, hvad vi skal dele af små film. Vil du gerne se en hurtig unboxing af en bestemt støvle? Vil du gerne se Jakob tage fem på foden? Eller vil du se, hvem vi fra tid til anden får på besøg af på kontoret? Du skal bare skrive til os på Twitter og så er dine odds for at få noget ud af din henvendelse faktisk rigtig stor.

Du kan følge os på Twitter lige her, hvis du også vil se, hvad Vine kan byde på.

Vi håber, at du vil tage godt imod Vine og at du til og med vil være med til at udforme, hvad vi skal bruge det til. Så kig forbi Twitter, følg @Unisport og så skal vi nok supplere med sjovt fra ugens udskejelser. Du kan også downloade Vine til din iPhone, og følge os direkte i appen. Hvad vil du gerne se videoer af på Vine? Følger du os måske allerede på Twitter? Del din mening med os i kommentarboksen herunder.

E-handelspris

E-handelspris