Unisport WebTV: Jakobs første indtryk af Hypervenom Phantom II

23.05.2015

Skrevet af Mathias

Siden den nye Nike Hypervenom II i går blev lanceret, har hypen været til at tage og føle på, mildest talt. Men tager vi tilbage til før støvlen så dagens lys for første gang, var Jaymike en af de få heldige, der fik lov til at prøve støvlen før alle os andre. Han fik lov til at tage dem på en prøvetur rundt på Barcelona's famøse træningsfaciliteter, La Masia, og er nu klar til at give os hans første indtryk af støvlen.

Nike begyndte at arbejdet på Hypervenom Phantom II, det sekund hvor den først generation blev offentliggjort i 2013, for man opdagede hurtigt at det var nogle store sko at fylde ud. De elsker at flytte grænser og har ikke været bange for at lave ændringer i forhold til den originale Hypervenom i et forsøg på at finde den bedste opskrift på succes.

Om dette er noget de har fået fuldt udbytte af, er noget Jakob er meget opsat på at finde ud af så hurtigt som muligt, og baseret på hans indledende oplevelser, så har Nike måske ramt en guldåre. Han er især imponeret med den måde Nike sømløst har integreret deres Dynamic Fit Collar, med deres NikeSKIN overdel, som giver en sublim komfort.

Du kan bestille den nye Nike Hypervenom fra den 27. maj. Skriv dig op her og bliv en af de første der får fingrene i et par.

Jakob kommer også med en komplet anmeldelse af støvlerne, hvor han virkelig graver sig ned i detaljerne på støvlerne og virkelig tester dem igennem, så se frem til det. Dette er hans første indtryk af støvlerne, men hvad synes du indtil videre? Har Nike forbedret Hypervenom I?