PUMA Illuminate pack – Illuminate the game

31.05.2018

Skrevet af Zlatko

PUMA er klar til at klæde deres atleter på til VM, og nogle af disse spillere sætter vi vores lid til, og forventer at de producere geniale ting på banen og fører an. Det er endelig tid for spillerne til at oplyse spillet på den allerstørste scene.

Forventningerne er høje når spillerne er til VM, og dette vil sætte dem under pres. Nogle vil klare presset, imens andre bukker under for den. Presset vil skabe muligheder, som ændrer kampene, og skaber øjeblikke der aldrig vil blive glemt. Spillerne er klar til at inspirere nationernes fremtidige stjerner, og oplyse banen og det spil som vi alle elsker.

PUMA VM-støvlerne er kaldt for Illuminate Pack, og de har fået glinsende farver og detaljer. Grafikken reflekterer den energi, som bølger igennem hovederne på spillerne, når de modtager bolden og skaber de afgørende spil. PUMA Future er lavet med grafiske detaljer, der symboliserer de kreative spilleres tanker, når de brillerer og viser deres evner, flair og instinkter. PUMA ONE er til gengæld lavet med en analytisk og geometrisk grafik, som afspejler tankerne, på de spillere som læser spillet før alle andre. Disse spillere er også kendte for at levere afleveringer, der åbner forsvaret helt op på et splitsekund.

Men Illuminate Pack giver os ikke bare en ny farve til VM. Begge støvler er også blevet opdateret, så vi får en Future 2.1 og en ONE 1. Future-støvlen har fået sit NETFIT forfinet og forbedret. Hvert snørehul er blevet gjort mindre, og PUMA dækker et større område på overdelen med NETFIT, som i sidste ende giver flere snøremuligheder. På de områder hvor bolden er i kontakte med støvlen har PUMA overdækket NETFIT’et med et såkaldt ’TPU skin’, hvilket forbedrer berøringen med bolden. Den overordnet fit bliver også forbedret, da NETFIT’et er fusioneret i evoKNIT-sokken og de områder, hvor bolden er i kontakt med støvle. evoKNIT-sokken har også fået en opdatering, og dette kan man se på skæringerne af sokken og den ribbet tekstur. Dette forbedrer pasformen omkring anklen, som også tillader dig at skifte retning hurtigere.

Fortsættes nedenfor.

PUMA ONE 1 er blevet opdateret, så du får den perfekte ’FEEL’. For at opnå dette har PUMA stadig valgt at bruge et superblødt og tyndt K-læder. For at holde vægten nede har PUMA sat læderet på støvlens nøgleområder, i stedet for at anvende det på hele støvlen. ‘3D dots’ er blevet tilføjet under læderet, som hjælper spillerne med at opnå et perfekt touch på bolden. Ved at kombinerer FUSEFIT teknologien med den støttende evoKNIT sok, giver det støvlen flere snøremuligheder og en overordnet bedre komfort og lockdown. RAPIDSPRINT sålen er også blevet opdateret, så vægten er blevet reduceret, samt et nyt knopsystem og hæl er kombineret til at give stabilitet.

Oplys spillet med dit nye par PUMA Future 2.1 eller PUMA ONE 1 here at Uniport