Adidas har løftet sløret for Lionel Messis nye signaturstøvle, der er en Adidas F50 Adizero med et helt unikt design til ære for verdens bedste fodboldspiller. Messi vil det næste stykke tid spille i sin nye Rød/Hvide støvle, som er blevet udviklet med Messis identitet og passion for spillet in mente.

Du kan bestille F50 Adizero Messi Rød/Hvid fra 1. marts 2013 - til kun 1.599,- kr.

Messis 2012 var et fantastisk år, og med hele 96 mål slog han Gerd Müllers gamle rekord for antal scorede mål på en sæson. Den rekord gjorde naturligvis også sit til, at Messi for fjerde gang i træk vandt Ballon d'Or - den gyldne bold som tegn på, at han er verdens bedste fodboldspiller.

Den titel har Adidas valgt at markere ved at give den lille argentiner sin egen signaturstøvle, som giver Messis støvle, Adidas F50 Adizero, et helt nyt, todelt design i Rød/Hvid, som er unikt til FC Barcelonas troldmand. Adidas og Messi har arbejdet på signaturstøvlen i to år, hvor Messis bevægelser på banen er blevet anyleseret og overført til Adizeroen.

Designet er lavet med henblik på at reflektere Messis fodboldfilosofi og inkluderer samtidig naturligvis Messis eget logo, som blev lanceret i 2012. De Rød/Hvide farver symboliserer hver en side af Messi; Rød er hans yndlingsfarve, den viser hans passion for spillet og symboliserer ydermere den fare, Messi viser på banen. Den Hvide farve symboliserer lethed og fart, hvilket også understreges af den fart-inspirerede grafik, Adizeroen er udstyret med.

Messis signaturstøvle er lavet med en helt hvid Sprintframe 2.0-sål, som dog brydes af en enkelt, rød knop. Denne symboliserer Messi på fodboldbanen blandt sine 10 medspillere, og lige som at et knopsystem ikke kun kan klare sig med en enkelt knop, så reflekterer det Messis tanke om, at han kun er så stærk som holdet omkring ham.

Ud over det grafiske design har Messis signaturstøvle også fået lavet ændringer på overdelen. I stedet for at være lavet med en overdel af adiLITE Twin, er Messis udgave lavet med DUALMAX, som er en 1,5 mm tynd mikrofibervariant med en læderlignende finish - hvilket også går ganske fint i spænd med, at Messi foretrækker at spille i lædermodellen af Adizero.

Adidas F50 Adizero Rød/Hvid Messi Edition er udstyret med SprintWeb på hælen, hvilket sikrer stabilitet og støtte til din fod, samtidig med at støvlens overdel kan holde sig selv. Dette gør også, at overdelen kan slibes så tynd som muligt, hvorved at du opnår et mere præcist touch og en lavere vægt i støvlen.

Du kan bestille din F50 Adizero Messi Rød/Hvid fra 1. marts 2013 - til kun 1.599,- kr.

Lionel Messi bliver naturligvis den eneste professionelle spiller, der får farvevarianten her, og vi glæder os allerede til at se den lille troldmand rocke sine nye, helt unikke Adizero-støvler. Messi giver støvlerne debut i februar, så vi forventer ganske snart at se dem på argentinerens fødder.

Hvad synes du om Messis nye signaturstøvle - og er det på tide, at han har fået sin helt egen model? Giv meget gerne dit mening til kende i diskussionen herunder.

E-handelspris

E-handelspris