Det er blevet tid til weekendens støvlespots og i denne uge har især den engelske pokalturnering FA Cup domineret billedet. Det har nemlig betydet et gensyn med hold fra lavere rangerende rækker og her er det næsten garanti for støvlespots af fineste kaliber.

unisport, unisportstore, støvlespot, bootspot, cesc fabregas, fabregas, puma, powercat, puma powercat, fc barcelona, barcelona

Cesc Fabregas (FC Barcelona) - Puma Powercat 1.12 Hvid/Rød/Blå Vi skal dog først et smut til Spanien og FC Barcelona, hvor den tidligere Arsenal-stjerne Cesc Fabregas viste den nyeste farvevariant til sine foretrukne Puma Powercat 1.12. Den hvide/røde/blå variant har tilsyneladende faldet i så god smag hos spanieren, der har skiftet sine eksklusive Graphic-støvler ud til fordel for disse.

unisport, unisportstore, støvlespot, bootspot, lichtsteiner, juventus, puma, puma evospeed 1

Stephan Lichtsteiner (Juventus) - Puma Evospeed 1 Graphic Gul/Blå/Rød Også i Italien gjorde Puma sig positivt bemærkede, men det var faktisk med til stor forundring, vi fangede Lichtsteiner mod Roma. De seneste par kampe har han spillet i Puma Evospeed 1 Graphic Gul/Blå/Rød og det var ellers en farvevariant, der kun var tiltænke Atletico Madrids angriber, Radamel Falcao.

unisport, unisportstore, støvlespot, bootspot, chievo verona, adidas, adidas adipure 11pro

Nicolas Frey (Chievo Verona) - Adidas Adipure 11Pro miAdidas Hvid/Neongul I en by, der tidligere har huset danske Preben Elkjær, fandt vi ligeledes et ganske habilt støvlespot. Det var Chievo Veronas Nicolas Frey, der havde tyet til egen fantasi, da han skulle designe sine støvler. Det er der kommet et par Adidas Adipure 11Pro Hvid/Neongul ud af og de går jo ganske fint i spænd med spillerdragten.

unisport, unisportstore, støvlespot, bootspot, terry dunfield, toronto fc, umbro, geometra pro, umbro geometra pro

Terry Dunfield (Toronto FC) - Umbro Geomtra Pro II Gul/Sort/Hvid Vi kløede os selv ret så meget i håret, da vi spottede netop denne støvle, da den os bekendt endnu ikke er offentliggjort. Vi har tidligere løftet sløret for Umbro Geometra Pro II Sort/Turkis, men vi har dog aldrig set denne farvevariant. Den gule/hvide/sorte ser dog ganske habil ud og det kunne jo være, at vi bliver klogere på den i fremtiden.

unisport, unisportstore, støvlespot, bootspot, bobby convey, sporting kansas city, nike ctr360 trequartista

Bobby Convey (Sporting Kansas City) - Nike CTR360 Trequartista Custom Blå/Hvid Flere og flere spillere verden over tager egne midler i brug, når de skal have nye støvler og nu kan amerikanske Bobby Convey skrives på den liste. Han har selv designet et par Nike CTR360 Trequartista i Blå/Hvid og det kan jo være svært at invende noget, når den tager sig så godt ud. Den minder i øvrigt om en officielt farvevariant af Nike CTR360 Maestri II, hvis du kan huske sådan en.

unisport, unisportstore, støvlespot, bootspot, george tor, nike mercurial vapor vi, wc2010, world cup 2010, world cup, elite, tampa bay

George Tor (Tampa Bay) - Nike Mercurial Vapor VI Sølv/Lilla/Orange Ved Verdensmesterskaberne i 2010 i Sydafrika hittede Nikes Elite-modeller helt vanvittigt med en ensartet farvevariant på tværs af kollektionerne. Nok var denne Nike Mercurial Vapor VI ikke en del af Elite-modellerne, men farvevariant har den stadig på plads og hold op hvor står den skarpt. Husker du den?

unisport, unisportstore, støvlespot, bootspot, chris dagnall, nike t90 laser iv, barnsley

Chris Dagnall (Barnsley) - Nike T90 Laser IV KL Sort/Rød Nike opdaterede op til forårssæsonen farvevarianterne på deres støvler og de fleste af kollektionerne udkom i to udgaver. Det gjorde Nike T90 Laser IV ligeledes, men verden over er det den Neon/Sorte mikrofibervariant, der er løbet med opmærksomhed og derfor var det dejligt at se, at Chris Dagnall har foretrukket Kanga-Lite-modellen i Sort/Rød.

unisport, unisportstore, støvlespot, bootspot, peter clarke, huddersfield, adidas predator lz

Peter Clarke (Huddersfield) - Adidas Predator LZ miAdidas Sort/Blå Som nævnt har custom farvevarianter i den grad domineret billedet i den forgangne uge og da Wigan skulle møde Huddersfield, var det Peter Clarke, der gjorde sig bemærket for sit fodtøj. Et par miAdidas Predator LZ i Sort/Blå må siges at være et stilet valg, der går rigtig godt i spænd med de helt sorte strømer og de blå accenter i resten af dragten.

unisport, unisportstore, støvlespot, bootspot, jonathan douglas, brentford, fa cup, pantofola doro

Jonathan Douglas (Brentford) - Pantofola d'Oro Match Blackout Se, det er en feinschmecker, der vil noget. Jonathan Douglas og Brentford kom på besøg på Stamford Bridge og her var han iklædt et par italienske specialiteter. Et par Pantofola d'Oro Match Blackout i den højeste kvalitet af kængurulæder, må betegnes som det ypperste inden for klassiske læderstøvler. Stor tommelfinger opad herfra.

unisport, unisportstore, støvlespot, bootspot, nikica jelavic, jelavic, everton, warrior, warrior sports

Nikica Jelavic (Everton) - Warrior Skreamer Pro K-Lite Custom Det ser ud til, at amerikanske Warrior Sports kan skrive en ny Premier League-stjerne på listen over atleter. Kroaiske Jelavic spillede mod Oldham i et par Skreamer Pro K-Lite Custom; farvevarianten laves ellers ikke med læderoverdel, men i stil med Marouane Fellaini og Jonas Gutierrez har de fået særbehandling i deres valg.

manuel neuer, neuer, bayern, bayern munchen, adidas, adidas predator, adidas predator pro, bootspot, støvlespots, unisport, unisportstore

Manuel Neuer (Bayern München) - Adidas Predator Pro Custom Selvfølgelig har den tyske stjernekeeper en eksklusiv farvevariant af sine foretrukne Adidas Predator Pro-målmandshandsker, men modsat den almindelige variant med fem fingre har Neuer også specielle præferencer på den front. Han har nemlig kun fire fingre på sine handsker og udover han ligner en Disney-figur, så ved vi ikke, hvad det skyldes. Er der nogen, der kan gøre os klogere?

Vi kom trods alt godt rundt på kloden og sluttede således også af med et spot til målmændene. Hvad siger du til denne weekendens støvlespots? Har du spottet noget, vi ikke har? Hvad siger du til Neuers handsker og de mange custom støvler? Del din kommentar i boksen herunder.

E-handelspris