Puma er godt i gang med at lancere nye farvevarianter til alle deres støvler, og naturligvis er turen også kommet til deres nyfortolkning af klassikerstøvlen, King. Den følger farverne fra de andre siloer med Hvid, Blå og Rød - og den nye støvle er blevet godt modtaget i Unisport. Hvad siger du til den? Læs mere her.

Pumas King-kollektionen må siges at være blandt de mest succesfulde og ikoniske gennem tiden, hvor en række af verdens bedste fodboldspillere, har underholdt på grønsværen verden over. Pelé, Maradona og Eusébio er blot få af de legender, der har gjort sit, for at gøre Puma King til det ikon den er i dag.

Du kan allerede forudbestille Puma King Hvid/Sort/Rød/Blå - kun 1.199,- kr.

Den nye Puma King har allerede kort efter lanceringen trukket opmærksomhed fra mange af Pumas store stjerner, og både Nemanja Vidic, Yaya Toure, Phil Jones og Mikel Arteta er alle blandt stjerner, der er skiftet til støvlen.

Vi har allerede set PowerCat 1.12 Hvid/Rød/Blå og evoSPEED Rød/Blå/Hvid bliver lanceret, og Puma holder sig til samme nuancer på deres nye King. Her er grundfarven igen blevet hvid, Puma-striben sort og med blå og røde accentfarver på hælen. Alt i alt en frisk farvevariant, som dog samtidig holder elegancen intakt.

Puma King har altid været kendt for en ekstremt lækker læderoverdel og på den front er heller ikke nyt at berette. Dog er det ikke en kængurulæderoverdel, men derimod et stykke blødt kalveskind. Puma har dog garvet det, således at det føles enormt blødt og smidigt - og der er derfor god grund til at tro, at den velkendte komfort igen er på sin plads.

Det giver også Puma King et fantastisk, naturligt touch på bolden, som vi er vant til det fra lækre læderstøvler. Det har også været et stort fokuspunkt fra Pumas side af, da de i lanceringen af den nye King også også præsenterede deres nye TouchCell. Det er under den, at Pumas kontrol- og touch-støvler regerer og det siger jo selvfølgelig også noget om, hvilke andre støvler på markedet som Puma King skal konkurrere med.

Puma har udviklet en helt nye læst, der går under navnet ComfortLast. Som navnet antyder, har komfort spillet en stor rolle, og Puma har næret et ønske om at King skulle passe bedre til alle slags fødder. Støvlen er blevet en kende bredere, og har samtidig fået lavet læsten således, at den i højere grad følger fodens naturlige konturer. Således sikrer Puma, at deres King er en fornøjelse at træde ned i.

For første gang nogensinde har Puma valgt en ekstern hælkappe på den ikoniske King, hvilket tyskerne har valgt efter tæt dialog med nogle af de stjerner, der har stået for at teste den. Hælkappen giver mere stabilitet og beskyttelse omkring hælen, og sikrer derved mod eventuelle spark man måtte få i kampen. Samtidig er det øverste af hælen blevet udstyret med læder for igen at højne komforten så meget som muligt.

På undersiden af støvlen har Puma holdt fast i deres Pebax-ydersål, der kombinerer lav vægt med stor fleksibilitet. Der er dog også nyt på tapetet, og her introducerer de tyske ingeniører et nyt knopsystem, der både består af aflange og runde knopper. De runde knopper sidder inderst på forfoden, hvilket sikrer et godt, manøvredygtigt greb i banen når du skal lave vendinger på små områder.

Du kan allerede forudbestille Puma King Hvid/Sort/Rød/Blå - kun 1.199,- kr.

Med den tredje farvevariant af Puma King - og en virkelig elegant en af slagsen - har Puma givet endnu flere muligheder, hvis du har fået kig på den lækre klassikerstøvle. Er den nye King-farve noget for dig? Del gerne din mening med os herunder.

E-handelspris