En hurtig farvevariant til en hurtig fodboldstøvle kunne velsagtens ikke være mere passende, end det er tilfældet her. Puma har givet deres Evospeed 1 en helt nyt lag farver, der vil beklæde mikrofiber- såvel som lædermodellen og dem kan du se lige her i en elegant Rød/Blå/Hvid variant.

Pumas Evospeed-kollektion har haft en god vind i sejlene i dens korte levetid og fortsætter den samme positive udvikling i den kommende tid, så har den nogle fantastiske år foran sig. Backet op af blandet andre Sergio Agüero, Olivier Giroud og naturligvis også Radamel Falcao må man sige, at det er et sprængfarligt line-up, det tyske mærke kan prale af.

Du kan allerede nu forudbestille Puma Evospeed 1 Rød/Blå/Hvid her med en forventet levering i starten af april - kun 1359 kr.

Puma Evospeed 1 er det tyske mærkes bud på en letvægter, men uden at gå på kompromis med deres standarder inden for komfort. Den er nemlig bygget op med tre fokusområder in mente; Light, Flex & Fit. Med en vægt på blot 190 gram er det sikkert at sige, at det første krav kan tjekkes af. Yderligere har Puma valgt at gå med en Duoflex-ydersål, der giver en formidabel flexibilitet, hvilket giver os muligheden for at krydse nok endnu en kasse af.

Derfor har tyskerne også lanceret Evospeed 1 i to varianter; én med en overdel i mikrofiber og én med en overdel i kængurulæder. Det giver dig dermed muligheden for at vælge, hvilken af de to du bedst kan lide; det skarpe, minimalistiske touch fra mikrofiberen kontra det bløde, naturlige touch fra lædermodellen.

De to varianter præsenterer naturligvis også et lidt anderledes fit og det er naturligvis også noget, man bør tage med i sine overvejelser. Mikrofibermodellen sætter sig meget tæt til foden som en sok, hvorimod det lækre kængurulæder i stedet vil forme sig efter din fod for at give dig en optimal pasform.

For at opnå den perfekte stabilitet har Puma brugt en ydersål i materialet PEBAX. Det er enormt let, men samtidig enormt fleksibelt. Det har kastet navnet Duoflex af sig og den leverer til fulde. Støvlen følger fodens naturlige bevægelser, hvilket gør dit afsæt ganske fejlfrit, når du skal accellerere.

På forfoden af støvlen har mikrofiberoverdelen fået en nubret overflade. Det forbedrer boldkontrollen, da friktionen mellem støvle og bold øges, så du kan bevare kontrollen optimalt. Det skulle også komme dig til gavn i vådt vejr, hvor den nubrede overflade skal gøre grebet i bolden noget bedre.

Hvad angår vægten, så rammer Puma også ganske plet. Den beskedne vægt på Evospeed 1 er nemlig blot 190 gram og det giver dig en utrolig let følelse, når du har støvlerne på. Du føler, at du får lettere fødder og det giver dig den ekstra fordel i forhold til din modstander. Det har de formået uden at gå på kompromis deres høje komfortstandarder og du får dermed også et super behageligt fit taget i betragtning af, at det er en mikrofiberstøvle.

Puma har designet et knopsystem, der kombinerer klassiske, koniske knopper for stabilitet og komfort med dråbeformede knopper, der griber ekstra godt i banen, når du skal accellerere. Deruover er læsten på Puma Evospeed 1 en smule bredere end andre letvægtsmodeller på markedet, hvilket gør den til et meget alternativ, hvis du har lidt brede fødder og ønsker en let speedstøvle.

Du kan allerede nu forudbestille Puma Evospeed 1 Rød/Blå/Hvid her med en forventet levering i starten af april - kun 1359 kr.

Det kan være svært at se sig skæv på den ene eller den anden, da både mikrofiber- og lædermodellen præsenterer et lækkert alternativ. Måske kan anmeldelserne her i nyheden hjælpe dig? Du har måske allerede en favorit, hvilken? Del din kommentar i boksen herunder.

E-handelspris