I november gav Adidas et overflødighedshorn af nye farvevarianter, og i dag er ingen undtagelse. Dengang fik vi 8 nye farver, og selv om vi ikke kan komme op på samme antal, er der stadig godt med nyt. Tidligere på dagen så vi den nye Adizero, og nu er turen kommet til Predator LZ - læs mere her.

Adidas Predator LZ tog Predator-siloen i en ny retning med de mange kontrolelementer, og nu kommer støvlen i en helt ny, opmærksomhedsfangende farvevariant. Adidas har løftet sløret for deres nye Gul/Sorte Predator LZ, som bestemt kommer til at skille sig ud på banen.

Den seneste generation af Adidas' Predator-kollektion, Lethal Zones, har arbejdet sig en kende væk fra mærkatet som en powerstøvle. Fokus ligger nu i stedet på kontrol og det må den siges at have leveret. Adidas Predator LZ er bygget op omkring fem dødbringende zoner, der er blevet udviklet i tæt samarbejde med professionelle fodboldspillere, der hver især forbedrer en facet i dit spil.

Du kan allerede forudbestille dit par Adidas Predator LZ her med en forventet levering i starten af marts - kun 1499 kr.

På vristen sidder den første og største zone: Drive. Her er der fokus på at slå den lange aflevering og tilføre dit skud lidt ekstra kraft. Give afleveringen eller skuddet den lille smule ekstra kraft, der kan være udslagsgivende for udfaldet, sejr eller nederlag. Zonerne er som bekendt optegnet i samarbejde med udvalgte professionelle fodboldspillere, der har sat fokus på de områder på støvlen, de bruger mest og mon ikke de fleste kunne bruge Xavis eller Nanis ekspertise?

På indersiden sidder Pass-zonen, som især midtbanespillere vil få glæde af. Et område, der er blevet polstret med memory foam og en 3D-belægning, der griber rigtig godt fast i bolden. Pass-zonen stabiliserer dine afleveringer, så du ikke længere skal undskylde dumme boldtab, eller upræcise pasninger. Derudover har zonen også en dæmpende effekt, når du tæmmer bolden, så du vil hurtigt føle, at du er i fuld kontrol.

Længere nede, på indersiden af snuden, sidder Sweet Spot. Det skal assistere dig når du sparker de følte bolde over i det lange hjørne, eller krøller et frispark over muren og via stolpen ind. Synes du allerede på nuværende tidspunkt, at du er ret godt dækket ind af Adidas Predator LZ? Så er det selvfølgelig godt, men der kommer mere.

På forfoden sidder First Touch-zonen, der skal assistere dig i dine tæmninger og førsteberøringer og som Jakob kom ind på det i sin anmeldelse af støvlen så giver det også en gribende effekt, når du dribler med forfoden, hvilket er en stor fordel. Derudover kan du også nyde godt af Dribble-zonen på ydersiden af forfoden, så du kan være i fuld kontrol over dine driblinger uanset hvad.

Spillere som Xavi, Nani, Nasri og Kaka kommer alle til at trække i den nye Adidas Predator LZ Hvid/Blå/Gul i den kommende tid, men vi spår, at blot udvalgte få får æren af helt eksklusivt at trække i den Sorte/Røde farvevariant og vi kunne forestille os, at det blev et Predator-koryfæ som Steven Gerrard, der løb med den ære. Derimod bliver der ingen spilleropbakning til den helt blackoutede model, men vi tror nu ikke, at kommer til at føle sig upopulær.

Et nyt tiltag på Predator LZ er knopsystemet, der har arbejdet sig væk fra de bladede knopper, der har været kendetegnende på de tidligere generationer. I stedet har man taget Traxion 2.0-knopsystemet til sig, som vi kender fra Adidas' speedstøvle, F50 Adizero. Her bruger man de triangulære knopper, der kombinerer det bedste fra koniske og bladede knopper.

Sprintframe giver dig glimrende acceleration og greb i banen, men der er ikke gået på kompromis med hverken stabilitet og komfort. Men nu er det slut med blot at føle dig hurtig og prale dig til at være hurtigere end dine kammerater, for nu kan du bevise det. De nye Adidas Predator LZ er nemlig miCoach-kompatible og du kan med Adidas' revolutionerende chip måle og analysere dine data fra kamp og træning så som gennemsnitsfart, tophastighed, antal sprinter og meget mere.

Du kan allerede forudbestille dit par Adidas Predator LZ her med en forventet levering i starten af marts - kun 1499 kr.

Gul lader til at være trendfarven på støvler for tiden - men hvordan synes du, at farven gør sig på en Predator LZ? Er farven dig, eller har du en anden LZ-yndlingsfarve? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder billedet.

E-handelspris