I går så vi Adidas give os et smugkig til den nye farve af Adidas F50 Adizero i Blå/Lilla/Hvid - og nu har tyskerne officielt lanceret den blå Adizero i både mikrofiber og læder, som mange af spillets store profiler kommer til at vise frem på banen. I dag tager vi et kig på mikrofibermodellen, som du kan læse meget mere om her.

Adidas F50 Adizero er en af de absolut mest farverige støvlesiloer på markedet, og tyskerne har givet os både hidsige samt mere afdæmpede, elegante farvevarianter. Den nyeste farve, Blå/Lilla/Hvid, blander disse to elementer i en flot model, som uden tvivl vil komme til at begå sig godt på banen. Vi har allerede set Bastian Schweinsteiger i støvlen - og forventer derfor, at han bliver en central figur for farven.

Den nye Adizero blander en forfod i mørk blå med en hæl af den lidt mere hidsige, lilla farve samt hvide accentstriber. De mørke nuancer giver en elegance, men takket være den hvide sål samt det lilla Sprintweb-element på hælen får støvlen samtidig en smule flamboyance over sig - en interessant blanding af farver.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas F50 Adizero med en forventet levering i starten af marts - kun 1.614 kr.

Adizero i mikrofiber består af tre hovedelementer: Sprintweb, Sprintskin og Sprintframe, som hver især har en vigtig funktion for både vægt, stabilitet og fart i støvlen. Adidas har holdt fokus på at tweake støvlens teknologier, således at især Sprintweb og Sprintskin er blevet optimeret på den nye støvle. Samtidig kommer Adizero på gaden i en opsigtsvækkende farve, som uden tvivl vil dele vandene i fodboldstøvleverdenen.

Støvlen tikker igen vægten op på 165 gram, og er dermed stadig en af markedet suverænt letteste støvler. Det er vigtigt for Adidas at give en ægte letvægtsoplevelse, og kombineret med støvlens minimalistiske design er der lagt i kakkelovnen til fart over feltet.

En af de ting, Adidas lavede om på sin fjerde generation af Adizero, er Sprintweb-konstruktionen. Den fungerer som et skelet for at støvlen kan holde sin form samt yde støtte og stabilitet til din fod. Tyskerne har fjernet den brede Sprintweb-stribe fra tredje generation af Adizero, da de ønskede at gøre overdelen mere fleksibel.

Derfor har Adidas placeret en stor Sprintweb-stribe på hælen for at give maksimal stabilitet. Yderligere har Adidas holdt fast i TPU Bottom Framen samt de interne TPU Support Bands, der holder støvlens form og sørger for stabilitet til overdelen.

Mikrofiberoverdelen på Adizeroen kaldes stadig Sprintskin II, som er lavet af Adidas' mikrofibermateriale AdiLite Twin. Dette materiale er kun 1,5 mm tykt, og tillader derfor et ultraskarpt touch på bolden. Samtidig er overdelen behandlet med en overfladetekstur, der er let klæbrig, hvilket skal give et bedre greb i bolden når du dribler.

Sprintframe 2.0-sålen er en af kilderne til Adizeroens succes - den er flere steder blot en millimeter tyk, men er takket være torsionsbarerne under midterfoden er Sprintframe ganske stabil og spændstig. Adizeros knopper er lavet i forskellige knopsæt for at forbedre accelerationen, sidelæns løb samt stabiliteten.

Adizero Blå/Lilla/Hvid er naturligvis også MiCoach-kompatibel, hvilket vil sige at du kan benytte din MiCoach-chip og således indsamle data om din bevægelse på banen. Chippen kan placeres i sålen af støvlen, og kan her bl.a. tracke hvor hurtigt og langt du løber samt hvor aktiv du har været i kampen.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid med en forventet levring i starten af marts - kun 1.614 kr.

Adidas er glade for at lancere opsigtsvækkende farvevarianter, og vi er ikke i tvivl om, at den nye Blå/Lilla/Hvide Adizero vil gå rent ind hos mange med sit elegante og samtidig let opsigtsvækkende look. Tiltaler støvlen dig, eller er du mere til en af de andre farver? Del meget gerne dine tanker med os herunder.

E-handelspris