Da Warrior i sommers overtog tøjsponsoratet i Liverpool, var der en del, der lige skulle Google hvem i alverden, det firma egentlig var. Fra Warrior blev grundlagt i 1992 og frem til 2012 havde firmaet dog også udelukkende lavet udstyr til hockey og lacrosse - men det er der i dén grad ændret på. Warrior har bragt deres første støvle på markedet - den hedder Skreamer Pro, og den kigger Jakob i dag nærmere på.

Warrior har været enormt aggressive, siden de trådte ind på markedet for fodboldudstyr for lidt over et halvt år siden. Her havde man fået et trøjesponsorat ind hos Liverpool, og i forlængelse af det, ville man også meget gerne ind på støvlemarkedet.

Det kom man med Warrior Sports Skreamer Pro, som hurtigt kom på fødderne af Jonas Gutierrez og Marouane Fellaini. Nu er Vincent Kompany og Nikica Jelavic også signet, og Warrior har bestemt ikke tænkt sig at ligge stille.

Med deres Skreamer Pro K-Lite lover amerikanerne en kængurulæderstøvle, som med en kampvægt på 215 gram leverer lækkert touch, god komfort og masser af innovation. Støvlen er udstyret med en ny hælkonstruktion, carbonfiber i sålen og et nyt knopsystem - så der er masser af gå i krig med, når Jakob kaster sig ud i anmeldelsen.

Hvad Jakobs dom over Warrior Sports Skreamer Pro K-Lite bliver, kan du se lige herover. Har du stiftet bekendtskab med støvlen, og hvad synes du egentlig om Warrior Sports' indtog på markedet? Giv os meget gerne din mening i boksen lige her under nyheden.