Kunne du tænke dig at vinde en FCK-trøje med enten Martin Vingaard eller Nicolai Jørgensen, Thomas Kristensen og Danny Amankwaas autograf på? Så kan du deltage i vores konkurrence, hvor vi sætter de to trøjer på højkant til to heldige vinder. Hvordan kan du blive en af dem? Se med her.

FC København har haft en rigtig god sæson, og ligger lunt til i svinget om at vinde det danske mesterskab, som klubben gik glip af sidste sæson efter at have smidt en føring til FC Nordsjælland. I år skal det være for FCK, og klubben tromler derudaf i denne sæson.

Det er sket med et par store profiler på holdet, og vi har sikret os to trøjer med autografer med nogle af spillerne. Den ene trøje er med Martin Vingaards autograf på, som han satte, da han var forbi og snakkede Unisport Profilen med os.

En anden af FCKs spillere, der kiggede forbi til Profilen, var Thomas Kristiansen, som huserer på FCKs midtbane. Her satte TK naturligvis også sin autograf på en FCK-trøje - og da hans holdkammerater Nicolai Jørgensen og Danny Amankwaa senere var på besøg hos os, gav de også en autograf på trøjen.

Disse to trøjer sætter vi på højkant, og du kan blive den heldige vinder af en af dem. Alt du skal gøre er at klikke dig forbi vores FCK Facebook-app, hvor du skal svare på spørgsmålet og indtaste dine oplysninger - så er du med i konkurrencen, som løber indtil tirsdag d. 12/2 2013 kl. 16.00, hvorefter vinderen trækkes.

FCK konkurrence

Hvilken af de to trøjer kunne du bedst tænke dig at vinde - og hvem er egentlig din yndlingsspiller for FCK? Del meget gerne din mening med os i boksen lige herunder.