Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af januar måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Peter Krogh og hans kammerat, der havde lavet en super flot video, i hvilken de viste, hvordan man blackouter fodboldstøvler med narvsværte. Et par Adidas F50 Adizero og et par Nike Tiempo Legend IV kom under drengenes kyndige hænder og det gav derfor mulighed for at se, hvordan henholdsvis mikrofiber og læder reagerer på narvsværte.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Peter og hans kammerat et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af februar måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af februar – hvem ved?

Du kan se eller gense Peter og hans kammerats video lige herover og gør du det, bliver du helt sikkert klogere på, hvordan man blackouter støvler. Hvad synes du ellers om deres video? Har du selv prøvet kræfter med at blackoute dine støvler? Del din mening og lykønskning i kommentarfeltet herunder.