Adidas' atleter er rigtig godt repræsenterede på topscorerlisten i Premier League, hvor de tre øverste pladser okkuperes af henholdsvis Robin van Persie, Luis Suarez og Demba Ba. De har hver især også scoret nogle uhyre vigtige mål og herunder kan du se Adidas adspørge de to sidstnævnte om, hvordan de hver især oplevede dem.

Adidas har stået rigtig skarpt i billedet i Premier League i år, hvor 7 spillere i top 10 på topscorerlisten repræsenterer Adidas. I den absolutte top dominerer mærket med de tre striber også, hvor Van Persie, Suarez og Demba Ba slås om pladserne. Adidas har interviewet de to sidstnævne og ét af deres respektive mål, der ikke blot var fantastisk i sig selv, men som faldt på et enormt vigtigt tidspunkt for holdet.

Da Liverpool tog imod Newcastle på Anfield, så det længe ud til, at The Magpies skulle nappe en overraskende udebanesejr, men sådan skulle det ikke gå takket være Luis Suarez. José Enrique slog en lang bold fremad og Suarez kunne i sine Adidas F50 Adizero løbe fra forsvaret, tage bolden ned, elegant runde den fremstormende keeper og slutteligt sende bolden i nettet til stor glæde for fans og spillere.

Samme oplevelse fik Demba Ba, der i januar-transfervinduet skiftede netop Newcastle ud med topholdet Chelsea. Her skulle den altid målfarlige senegaleser ikke bruge lang tid på at score for sin nye klub; således scorede han to mål i sin debut for Champions League-mestrene og det var selvfølgelig en fantastisk oplevelse.

Demba Ba og Luis Suarez banker begge mål ind i Adidas F50 Adizero og i selskab med blandt andre Gareth Bale og Jermaine Defoe fylder de godt ud på den engelske topscorerliste. Hvad siger du til Adidas-dominansen i Premier League? Hvem ender på toppen, når sæsonen er omme? Del din kommentar i boksen herunder.