Fodboldopstarten er for mange klubber enten lige om hjørnet eller faktisk allerede sket i det nye år, og derfor skal mange snart ud i det kolde februarvejr der kan være både bidende koldt, blæsende og regnfuldt. Nike vil dog gerne hjælpe med til at trodse elementerne, og med deres Hyperwarm-serie af base layer får du mulighed for at holde dig varm og tør selv i kedelige forhold. Netop Hyperwarm har vi lavet en kampagneside om, hvor du kan komme tættere på det lækre baselayer.

Besøg vores Nike Hyperwarm-kampagne her, bliv klogere på produkterne og få en ny wallpaper.

Når det er koldt i vejret, er det ikke altid lige fantastisk at spille fodbold, og mange gange kan minusgrader, blæst og regn hæmme ens præstationer en anelse på banen - og det er i bund og grund ikke ønskværdigt. Det er dog heldigvis et problem, der står til at løse med baselayer, og vi har i denne uges kampagne sat fokus på Nikes Hyperwarm baselayer-serie, som holder dig varm og tør selv når naturen viser tænder.

På vores kampagneside kan du læse meget mere om de fire modeller, Nike Pro Combat Hyperwarm Compression Mock, Nike Pro Combat Hyperwarm Compression Max, Nike Pro Combat Hyperwarm Shield og samt de lækre, glidende tackling-venlige Nike Pro Combat Hyperwarm Max Shield. Alle modellerne er lavet af Nikes hurtigttørende og svedtransporterende materiale Dri-FIT, som sørger for at fjerne sved og fugt fra din krop, samtidig med at den varme du afgiver bliver cirkuleret rundt på din overkrop. På den måde holder du varmen ved at holde dig i gang.

Nike Pro Combat Hyperwarm Compression Mock er den mest minimalistiske af de fire Hyperwarm-trøjer, og med sin lækre, fleece-lignende indersidebeklædning giver Compression Mock en rigtig komfortabel oplevelse. Trøjen er endvidere, som navnet antyder, udstyret med en høj såkaldt mock-krave, der beskytter din hals mod elementerne og holder den dejligt varm.

Lidt mere teknisk avanceret er Nike Pro Combat Hyperwarm Compression Max, som også lavet af Dri-FIT - men den er faktisk også blevet udstyret med to mesh-paneler under armene, således at trøjen også tilbyder ventilation på de områder, hvor det er nødvendigt. Compression Max er lavet med en lidt mindre fleece-agtig inderside, men er stadig blød og lækker.

En ting er, når det er koldt i vejret, men Nike vil også gerne tilbyde beskyttelse mod regnen. Det gør de med deres Shield-trøjer, hvor Nike Pro Combat Hyperwarm Shield tilbyder den vand- og vindafvisende teknologi. Dette gør, at regn simpelthen preller af den nederste del af ærmerne, så du bliver holdt tør. Samtidig har Shield en høj krave og mesh-paneler under armene og i nakken.

Nike Pro Combat Hyperwarm Max Shield er Nikes mest avancerede base layer trøje til kolde forhold, og den tilbyder, som navnet også antyder, maximalt med Shield-teknolgi. Det finder du på hele trøjens ærmer, således at du får alle forudsætninger for at holde dig tør og varm. Samtidig er der også gode muligheder for ventilation, da der er hele fire mesh-områder på rygger. Samtidig er Max Shield også den trøje, stjerner som Iniesta, Rooney og Neymar bruger, når det er koldt - den ultimative blåstempling.

Besøg vores Nike Hyperwarm-kampagne her, bliv klogere på produkterne og få en ny wallpaper.

Med Nikes Hyperwarm base layer bliver du klar til det kolde vejr, og selv hvis det regner er du godt beskyttet med Shield-trøjerne. Kig forbi vores store Hyperwarm-univers og bliv klogere på trøjerne - og fortæl os meget gerne, hvad du gør, når det regner og er koldt?