Under Armour Magnetico | Rush for gold

18.05.2018

Skrevet af Zlatko

Ligaerne er ved at være færdigspillet og trofæerne bliver uddelt. Nogle har skuffet, mens andre taget guldet. Under Amour har lavet en nye farvekollektion, der både hylder guldvinderne og fejrer, at VM snart er her!

De seneste uger har stået på titeljagt i både ligaer og pokalturneringer rundt omkring i verden. Mange har været med i disse lykkelige stunder - og Under Armour er ingen undtagelse, når man ser på den nye Magnetico-støvle!

Der er under en måned til VM starter. Nogle hold er allerede udtaget og vi kan ikke vente med at se Alexander-Arnold og Granit Xhaka lyse banerne op i deres guldfarvede Magnetico-støvler.

Under Amour Magnetico er måske en af de mest undervurderede støvler på markedet. Under Amour har valgt en modig guldfarve, der får støvlerne til at skille sig ud fra alle andre. Under Amour Magnetico er en frontløber i forhold til teknologi, og det kommer den også til at være under VM i Rusland med sit gyldne touch.

Og apropos guld. Prøv at tage et kig på sålen i krom... Jeg føler mig nærmest som en mester, når jeg bare kigger på den! Under Amour har en evne til at ramme plet hver eneste gang, når det gælder deres krom-såler!

Har du også guldfeber? Så kan du klikke her og købe dit par af Under Armour Magnetico!