Nike har i selskab med Neymar løftet sløret for Brasiliens hjemmebanetrøje for år 2013. Den kommer de til at bære i Confederations Cup, der senere på året afholdes i netop Brasilien. Du kan se Selecaos nye klæder her og høre hvad supertalentet Neymar har at sige om den.

I Brasilien er fodbold det helt store varemærke og nationen der tidligere har leveret spillere som Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho og Pelé, sætter i disse dage deres lid til stortalentet Neymar. Han har netop været en tur forbi den ikoniske strand Copacabana, hvor han var med til at lancere Brasiliens nye hjemmebanetrøje for 2013.

I år 2013 og 2014 skal Brasilien agere værtsland for to kæmpestore, internationale fodboldturneringer. Senere i år åbner de dørene for Confederations Cup, hvor blandt andre Spanien, Italien og Mexico lægger vejen forbi. Til næste sommer skal vi igen rette vores opmærksomhed mod Sydamerika, hvor Brasilien igen byder velkommen til Verdensmesterskaberne i fodbold.

Hverken Confederations Cup eller Verdensmesterskaberne vil føles uvante for Brasilien, der har vundet begge turneringer et utal af gange. Førstnævnte har de vundet tre gange på seks forsøg og hele fem gange har de kunnet kalde sig verdensmestre. Den bedrift er naturligvis blevet honoreret på trøjen, hvor fem stjerner over logoet på brystet markerer de flotte succeser.

Den nye hjemmebanetrøje bruger de samme letgenkendelige farver, der i mange år har prydet Brasiliens hjemmebanetrøje. Designet er i tråd med tidligere års design klassisk og stilrent uden for mange detaljer, hvilket med sikkerhed vil tilfredsstille den fodboldglade nation. Den formår dog stadig at inspirere - fuldstændiget som holdet formår at gøre det på banen.

Neymar, der om nogen formår at inspirere på banen, er spået en stor fremtid på det brasilianske landshold. Nationen sætter stor lid til Santos-spilleren, men herren selv holder benene på jorden. Han er blot beæret over at trække trøjen over hovedet:

"At få lov til bære 'amarelinha' er den største ære for jeg selv og mine holdkammerater. Fodbold er en del af vores liv i Brasilien og den nye hjemmebanetrøje kombinerer et klassisk design og imponerende teknologi, der hjælper os med at præstere."

Den nye hjemmebanetrøje til Brasilien er naturligvis udviklet med de seneste teknologier fra Nike. Det betyder blandt andet, at materialet har DriFit-teknologi, der transporterer sved og fugt væk fra huden for optimal komfort. Derudover er den produceret i 96% genbrugt polyester, der gør den til Nikes mest miljøvenlige nogensinde.

Brasiliens nye hjemmebanetrøje kommer meget snart til forudbestilling og du kommer helt sikkert til at se meget mere til den her på siden. Hvad synes du om den nye trøje? Rammer Nike plet igen? Del din kommentar i boksen herunder.