Jakob har taget et kamera i hånden og er draget mod Paris, hvor den står på #BeMercurial-event i selskab med Zlatan Ibrahimovic og den helt nye Vapor IX. Du kan følge med hele dagen på Twitter, Facebook, Instagram og på vores kampagneside, hvor den første videoupdate allerede er landet.

Nike Mercurial Vapor IX blev lanceret i stor stil i München og er ligeledes i andre storbyer på tværs af Europa blevet budt velkommen med store #BeMercurial-events. Nu er finalisterne fra de respektive konkurrencer draget mod Paris, hvor den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic byder velkommen. Det arrangement er vi naturligvis taget med til og du kan følge dets forløb sammen med os.

Jakob er nået til lufthavnen og har allerede uploadet sin første videohilsen, som bliver den første af mange. Den kan du se lige herover og hvis ikke du vil gå glip af det mindste, så skal du holde et vågent øje med vores Twitter, Instagram, Facebook og vores helt nye Unisport i Paris-kampagneside resten af dagen.

Instagram er de første updates allerede tikket ind og så snart Jakob sætter fod i det franske land, så kan vi godt forvente at se mere på den front. Hvis du følger med på Twitter kan du ligeledes være med til at vinde dig selv et par Nike Mercurial Vapor IX efter eget valg og lyder det som noget for dig, så kan du læse mere om konkurrencen her.

Du kan følge med hele dagen på vores Unisport i Paris-kampagneside lige her, hvor der vil være fuld gang i samtlige sociale medier. Instagram vil blive opdateret med dugfriske billeder fra #BeMercurial-eventet og der vil blive tweetet på Twitter, samt opdateret på Facebook.

Der bliver nok at se til i dag, hvor der med sikkerhed vil komme en overraskelse eller to. Vil du være med helt tæt på, så har du massere af muligheder for det, da vi opdaterer flittigt dagen ud. Hvad tror du, der kommer til at ske til #BeMercurial-eventet i Paris? Del din kommentar i boksen herunder.