Vi har i den netop overståede weekend haft øjne på stilke for at kunne bringe dig de bedste støvlespots fra de spillede kampe. Vi er kommet godt omkring på verdenskortet, hvor vi har aflagt alt fra Africa Nations Cup og europæiske træningsbaner et besøg. Det har givet afkast og vi er igen blevet forkælet med spots fra øverste skuffe, som du kan se lige her.

Serdar Tasci (Stuttgart) - Adidas Adipure III Hvid/Sort I gårsdagens opgør mellem Stuttgart og Bayern Münchens har sidstnævntes Bastian Schweinsteiger nok løbet rundt med lange øjne efter herren her. Serdar Tasci har nemlig formået at holde liv i sine Adidas Adipure III, som vi tidligere har set Schweinsteiger holde stædigt fast i. Et stilet og klassisk valg, som også høster bifald herfra.

Santi Cazorla (Arsenal) - Warrior Sports Skreamer Pro K-Lite Blackout The Gunners' lille midtbanegeneral har sæsonen været hans Adidas Adipure 11Pro tro, men nu kunne det tyde på, at spanieren overvejer et støvleskifte. Til træning fangede vi et glimt af ham i et par blackoutede Warrior Sports Skreamer Pro K-Lite og fuldbyrder han det skifte i den nære fremtid, skriver skriver han sig på en stadigt voksende liste af Premier League-stjerner. Fellaini, Gutierrez og Vincent Kompany, der ligeledes flirter med det nye amerikanske mærke.

Jose Baxter (Oldham) - Warrior Sports Skreamer Pro K-Lite Blå/Orange Også i de lavere engelske rækker har det amerikanske mærke fundet støtter og én af de spillere fik vi spottet i søndagens FA Cup-kamp mellem Oldham og Liverpool. Jose Baxter var med fra start i et par Warrior Sports Skreamer Pro K-Lite Orange/Blå og fik dermed også lov til at opleve miraklet, da Oldham på flot vis spillede The Reds ud af turneringen med en 3-2-sejr.

John Terry (Chelsea) - Umbro Speciali Pro III Hvid/Sort Champions League-mestrene var milimeter fra at spille sig ud af endnu en turnering, da man måtte nøjes med 2-2 mod Brentford, der rangerer to divisioner under Chelsea. John Terry var med fra start og noget overraskende spillede han i et par Umbro Speciali Pro III. Kaptajnen var længe på kontrakt hos det engelske mærke, men siden i sommers har han ikke haft nogen aftale. Det lignede dog, at Nike havde fået kløerne i ham, da han et par gange spillede i et par Legend IV, men nu er han vendt tilbage til et par mere velkendte støvler.

Craig Smith (St. Mirren) - Nike Air Zoom Total90 Sort/Hvid Se, det er et old school støvlespot! I det skotske fangede vi keeperen her med et par ærkeklassiske Nike Air Zoom Total90 - den første i den efterhånden legendariske kollektion. Den må tilsyneladende have gjort et stort indtryk på Craig Smith, der sidenhen ikke har set grund til at udskifte dem. Husker du dem? Havde du måske selv et par?

Albert Danquah-Adomah (Ghana) - Puma Evospeed 1 Ducati SL Limited Edition Det skulle naturligvis være Africa Nations Cup, der leverede det første spot af den stærkt limiterede Puma-støvle. Ghanas nummer 10 har ikke blot et mere end almindeligt sejt navn, men han kan også prale af en ganske sej støvlesamling. Det vurderer vi på baggrund af hans valg af disse Evospeed 1 SL Ducati, som han hermed er den første professionelle, der har spillet i.

Khalid Askri (Marokko) - Adidas F50 Adizero RS7 Gul/Blå Det her er et ganske bemærkelsesværdigt støvlespot; Marokkos reservemålmand har valgt sig et par rugby-letvægtsstøvler og det ser man trods alt sjældent. Et par Adidas F50 Adizero RS7 Gul/Blå er tiltænkt rugby, men det skulle ikke holde Askri fra at nuppe et par. Designet er dog også lige i skabet og den ser jo ualmindeligt hurtig ud, hvilket er det ultimative kompliment for en speedstøvle.

Emmanuel Adebayor (Togo) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort Custom Der var megen tvivl omkring Tottenham-angriberens deltagelse i Africa Nations Cup, men i sidste ende valgte han at tage afsted. Det har hans støvlesponsorer valgt at honorere med et par specialdesignede støvler. Adebayor har fået et par Adidas F50 Adizero Gul/Sort, men har har fået designet striberne i det togolesiske flags farver - god stil.

Christian Terlizzi (Pescara) - Nike T90 Laser II Gul/Sort Det her er nok én af de mest savnede støvler den dag i dag og derfor var det ikke helt uden jalousi, at vi spottede Terlizzi i hans Nike T90 Laser II Gul/Sort. Det skal han have ros for af to årsager; først og fremmest var det en helt igennem fantastisk støvle, men at han dertil formår at finde en farvevariant, der passer perfekt til Pescaras spillersæt, det er jo blot prikken over i'et.

Robert Maximiliano Peryra (Udinese) - Nike GS2 ACC Hvid/Sort De er kendt for at være ganske stilsikre i det italienske og derudover tror vi ikke, at det er et tilfælde, at det har fået tilnavnet "Støvlelandet". Udinese har fået et argentinsk islæt til truppen i skikkelse af Peryra her, der i stil med førnævnte Terlizzi formår at komplimentere sit holdsæt med sit støvlevalg. De sorte og hvide striber går i alle fald godt i spænd med de Nike GS2 ACC Hvid/Sort, som wingeren havde fundet frem.

Antonio Di Natale (Udinese) - Asics Lethal Tigreor 5 IT Sort/Grøn/Hvid Én af kandidaterne til at være den største målræv i fodbold må være herren her, der fortsætter med at bombe for Udinese. Han har holdt sig tro mod ét enkelt støvlemærke igennem sin karriere og her er valget faldet på japanske Asics. I deres sortiment foretrækker Di Natale Asics Lethal Tigreor 5 IT Sort/Grøn/Hvid, som kombinerer kængurulæder og mikrofiber for en let, men komfortabel støvle.

Gianpiero Pinzi (Udinese) - Asics Testimonial Sort/Hvid Det japanske støvlemærke har faktisk en ganske imponerende opbakning i den italienske Serie A og på billedet herover kan man se to af de spillere, der foretrækker deres støvle. Manden til højre, Gianpiero Pinzi, har nappet et par Asics Testimonial i Sort/Hvid, men for at peppe dem lidt op, har han gjort det af med pløsen og tilføjet et par blå snørrebånd.

May Sphiwe Mahlangu (Sydafrika) - Puma v1.10 SL Blå/Hvid/Sort Sydafrikanske Mahlangu er en mand, der holder fast i sine yndlingsstøvler - og det er hans Puma v1.10 SL i Blå/Hvid/Sort et rigtig godt eksempel på. Den første SL-støvle i Pumas Velocity-serie blev ikke helt så populær som efterfølgeren v1.11, men slog tonen an for en helt ny måde at tænke ultralette støvler på - og Puma opererer således stadig med ideen i deres evoSPEED SL. Vi må komplementere Mahlangu, og det er altid sjovt at se en så speciel model på en landsholdsspiller.

Der var lidt til enhver smag i dagens omgang støvlespots og vi fik set alt fra amerikanske, til tyske og japanske støvler i aktion. Hvilket spot synes du, er denne uges bedste? Har vi måske endda overset noget? Del din kommentar i boksen herunder.