Den seneste uge har budt på ulidelige frostgrader i det danske land og vover man sig udendørs for tage til træning, så er det vigtigt at have udstyret i orden. For at finde ud af, hvad det er, så har Jakob været ude i kulden for at anmelde Nike Pro Combat Hyperwarm baselayer og hvordan dommen lyder, kan du se og høre lige herunder.

Når der trænes udendørs i disse vejrforhold, er det vigtigt, at man tager sig sine forbehold, hvis ikke man ønsker at blive syg. En løsning på at holde varmen er baselayer og Jakob været ude og teste fire af Nikes bedste bud fra Hyperwarm-kollektionen.

Det er henholdvis Nike Pro Combat Compression Mock, Compression Fusion, Shield og Fitted MaxShield, som Jakob har trukket over hovedet og de får hver især et par ord med på vejen. De adskiller sig nemlig på en række teknologier, som du kan blive meget klogere på her.

Der bliver leget med vand, leget med ord og der bliver arbejdet for at holde sig varm i det kolde vintervejr. Dommen falder over alt fra pasform, åndbarhed og meget, meget mere, som du kan se i denne uges afsnit af Unisport WebTV lige herunder.

Du kan se vores udvalg af Nike Pro Combat Hyperwarm Baselayer lige her.

Nike Pro Combat Hyperwarm tilkæmpede sig en plads i Jakobs hjerte og dermed også hans sportstaske. Men hvad med hos dig? Hvad synes du om de fire baselayer-trøjer? Har du selv prøvet én eller flere af dem? Eller skal du have dig en? Del din mening i kommentarfeltet lige herunder.