Franck Ribery og Xherdan Shaqiri er i forvejen to hurtige fodboldspillere, men de bliver bestemt ikke langsommere af at blive sat bag rattet på en Lamborghini, der er udsmykket som de helt nye Nike Mercurial Vapor IX. Lyder det vildt, så kan du se med her, hvor ovenstående realiseres.

Forleden kunne vi fortælle om det storslåede #BeMercurial-event i München, hvor flere af Bayern Münchens Mercurial-stjerner mødte op for at give den nye Vapor IX en varm velkomst. Nu kan du se, hvordan det gik til bag kameraet, hvor du får lov at opleve alt fra driblebanen, til ræs i Lamborgini gennem Münchens gader og eksklusive prof-fordele lige her.

Franck Ribery og Xherdan Shaqiri fik i selskab med Nike præsenteret den nye Mercurial Vapor IX i stor stil. De var inviteret til Nike's Players' Lounge i München og her var der sørget for transport til to af Mercurial-kollektionens helt store stjerner. Speedstøvlen praler selv af at være blandt de hurtigste på markedet og skal man finde et tilsvarende transportmiddel, så behøver man ikke lede særlig længe for at finde et perfekt match.

To splinternye Lamborghinier, der hver især var udsmykket som de nye Nike Mercurial Vapor IX-farvevarianter. Franck Ribery, der i mange år har været kollektionen tro, fik æren af at køre i den lilla superbil, der ligner de støvler, han fremover skal spille. Samtidig fik hans unge holdkammerat æren af den orange Lamborghini og så var ellers bare at se, hvem der kunne komme først frem til Players' Lounge.

Her kunne Bayern-stjernerne læne sig tilbage, alt imens nogle af Nikes kloge hoveder bød på foredrag om den nye støvle. Her blev der fortalt om de nye innovationer på Vapor IX, hvor især overdelen trækker overskrifter. Den nye Speed Control-teknologi giver fantastisk greb i bolden og gør den seneste generation af Mercurial-kollektionen endnu farligere end forgængeren.

Spiller blev gjort selskab af de 26 unge, talentfulde spillere, der havde deltaget i #BeMercurial-eventet tidligere på dagen. De fik oplevet en hel del på den billet og de fik blandt andet lov til at få dampet deres støvler i Nikes eksklusive maskine, der får støvlen til at forme sig perfekt efter foden. Shaqiri var heller ikke bleg for at demonstrere, men det er velsagtens hverdagskost for den talentfulde schweizer.

Du kan se mere til Nike Mercurial Vapor IX lige her.

Nike Mercurial Vapor IX har gjort sig noget af en entré og de storslåede #BeMercurial-events ser ud til at være gået vildt for sig. Kunne du godt tænke dig at have været en del af det? Hvad ville du gerne have prøvet - en tur i Lamborghinien eller et par næsten skræddersyede støvler? Del din kommentar i boksen herunder.