Vi markerer vanen tro ugens første dag med en omgang dugfriske støvlespots og de kommer oven på en weekend, der i særdeleshed har stået i Vapor IX's tegn. På tværs af Europa fik den sin officielle debut, men vi formåede dog også at spotte et par helt specielle custom-støvler og et par Nike GS2.

Ruud van der Rijt (ADO Den Haag) - Pelé Sports Galileo Hvid/Blå/Grøn Vi lægger ud i det hollandske, hvor vi ellers fik vores sag for, da herren klædt i blåt herover gik på banen. Snakken gik og vi havde svært ved at sætte et navn på støvlen, men så stod det pludselig klart, at der var tale om en Pelé Sports Galileo Hvid/Blå/Grøn. Det er takedown-modellen til Trinity 3E SL og det gør den til et særdeles mærkværdigt valg for en professionel spiller.

Viktor Fischer (Ajax) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lilla/Grøn I Æresdivisionen spankulerer ét af de mest lovende, danske talenter rundt og scorer mål på samlebånd. Den blot 18-årige århusianer gjorde nok endnu en gang sig selv positivt bemærket, da han i lokalderbyet mod Feyenoord lavede to kasser. Det gjorde han i de nye Vapor IX Lilla/Grøn og vi studsede egentlig over, at han ikke var i den Guld/Orange farvevariant, der ellers var tiltænkt de kommende stjerner. Vi kan yderligere tilføje, at holdkammeraterne Christian Eriksen og Lasse Schöne spillede i samme farvevariant, så måske det er en dansk dille?

Seydou Keita (Mali) - Puma v1.06 Rød/Hvid og Sort/Orange Vi har tidligere set spillere som Benoit Assou-Ekotto og Djibril Cissé med forskellige farvevarianter på fødderne, men det ses trods alt sjældent, at spillere har forskellige modeller på. Seydou Keita har længe holdt fast i sine Puma v1.06-støvler, og det er også tilfældet under Africa Cup of Nations. Keita havde nemlig mixet støvlerne på tværs af farver og var hoppet i et par sort/orange og rød/hvide Puma v1.06. Cadeau herfra til Keita, der elsker den lette, tynde støvle. Yderligere formåede han at score, så de får nok også genvalg fremover.

Mario Götze (Dortmund) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Guld/Orange Det tyske stjerneskud er kommet flyvende fra start i 2013 og i weekenden var han med til at stikke Werder Bremen en syngende 5-0-lussing, da han scorede en enkelt pind. Han gav på den måde sin Vapor IX Guld/Orange en målscorende debut og derudover holder han trit med de tiltænkte farvevarianter, da Götze må betegnes som værende ét af de største talenter i verden lige nu.

Mario Gomez (Bayern München) - Nike Tiempo Legend IV ACC Sort/Neon Blackout Førerholdet i den tyske Bundesliga kan tilskrive rigtig mange af deres mål til en Mario, men i denne weekend var det faktisk ikke Gomez, der kom på tavlen - det gjorde Mandzukic i stedet. Førstnævnte var dog på banen og han gødede ekstra brænde på bålet omkring et muligt støvleskifte, da han gave sine Puma Evospeed 1 Hvid/Sølv en pause til fordel for et par blackoutede Nike Tiempo Legend IV ACC Sort/Neon. Her kan man tale om overraskelse, og især da Gomez netop har fået sin egen farvevariant af Puma, må tyskerne fra Herzogenaurach klø sig i nakken over, hvad der har fået Gomez til at skifte.

Paul Pogba (Juventus) - Nike CTR360 Maestri III ACC Orange/Sort Ugens ultimativt sejeste billede. Af ugens ultimativt sejeste frisure. Af manden, der scorede ugens ultimativt sejeste mål. Den franske midtbanespiller skiftede i sommers, under stort postyr, til Juventus og har siden da fået sat sit aftryk på de italienske mestre. I weekendens kamp mod Udinese scorede han to gange på flotte langskud, hvor især det første var et drøn uden sidestykke. Det gjorde han i et par Nike CTR360 Maestri III ACC Orange/Sort, som har har veklset lidt med et par Adidas Predator LZ.

Christian Benitez (Club America) - Adidas Predator Absolute Custom Vi bliver næsten helt bløde i knæet, når vi får øje på en ældre Predator-model og denne gang er ingen undtagelse. Den mexicanske liga har for vane at byde på et spot eller to og i denne uge stod Christian Benitez for det. Et par Adidas Predator Absolute, som han har gjort sit for at maskere med et påsyet logo, som vi ikke kan sætte navn på. Der skal dog mere til at snyde os og især den markante hælkappe og knopper afslørede ham. Sublimt støvlevalg.

Grant Holt (Norwich) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lilla/Grøn Vi vender tilbage til Europa og nærmere betegnet det vestlige England, hvor Anfield ligger. Her var kanariefuglene fra Norwich på besøg og deres kaptajn hedder Grant Holt. Har har de seneste år været fast inventar i Nike Tiempo Legend-serien, men den nye Vapor IX blev alligevel for stor en fristelse. Han skiftede til den Lilla/Grønne model, men lige meget nyttede det, da Liverpool sikkert vandt 5-0.

Raheem Sterling (Liverpool) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Guld/Orange Den lynhurtige kantspiller har ikke mange år på rygraden, men de har ikke stoppet ham fra at gøre lynkarriere på Merseyside-mandskabet. Sterling får masser af spilletid og det lysende talent er ikke gået forbi Nike, der har englænderen på kontrakt. Han er derfor blevet plantet solidt i amerikanernes støvler og i weekend debuterede han sine Vapor IX Guld/Orange og stod også bag et mål i 5-0 sejren.

Kyle Walker (Tottenham) - Nike Tiempo Legend IV ACC Sort/Neon Den tidligere Umbro-mand meldte for kort tid siden ud, at samarbejdet med det britiske mærke var overstået og at han fremover skulle til at spille i Nike T90 Laser IV. Det gjorde han da også for en kort stund, men nu virker det til, at han har ladet sig lokke af kængurulæderets eksklusivitet. I kampen mod Manchester United var han i alle fald klædt i et par Nike Tiempo Legend IV ACC Sort/Neon, men om det holder ved, vil fremtiden vise.

Eden Hazard (Chelsea) - Nike GS2 ACC Hvid/Sort Amerikanske Nike kan prale af at have en stor del af Europas største spillere på kontrakter og blandt dem hører belgieren her til. Han var en del af det eksklusive #GS2SQUAD med bl.a. Christian Eriksen og førnævnte Sterling, der fik lov til at spille i konceptstøvlen. Mens de andre kun spillede i den sporadisk og allerede er skiftet til Vapor IX, så holder Hazard fast i sit par, som han tilsyneladende er blevet ganske begejstret for.

Theo Walcott (Arsenal) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Guld/Orange Endelig kunne fans af The Gunners ånde lettet op, da den helt store stjerne, Theo Walcott, underskrev en ny kontrakt. Den fejrede han med et reducerende mål mod bysbørnene for Chelsea, der dog alligevel løb med en 2-1-sejr. Walcott gjorde dog sig selv ganske godt bemærket i sine nye Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange, der virkelig springer i øjnene på banen.

Fernando Torres (Chelsea) - Nike T90 Laser IV ACC Neon/Sort Den spanske angriber er generelt ikke til støvler med alt for meget farve på og han har ved tidligere lejlighed erklæret sin kærlighed til helt hvide støvler. Derfor blev vi noget overraskede, da han havde skiftet sine T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn ud til fordel for de helt nye T90 Laser IV ACC Neon/Sort. Der var godt nok ikke mål i dem, men det er der jo efterhånden ikke noget nyt i, vil onde tunger nok mene.

Mesut Özil (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Ikke alle har taget den nye Vapor IX til sig og blandt dem er tyske Mesut Özil, der i det forgangne år har tiltrukket sig stor opmærksomhed på grund af sine støvler. Özil har ellers trænet i de nye Vapor IX Lilla/Grøn, men tilsyneladende ikke nok til at fortsætte med dem i kamp. Vi følger skarpt øje med ham i fremtiden, da et skifte til Adidas tidligere har luret i kulissen.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lilla/Grøn Mercurial-manden over dem alle er kommet som skudt ud af starthullerne i 2013 og i gårsdagens sene La Liga-kamp scorede han to gange og lagde op til en enkelt. Det gjorde han i et par Vapor IX Lilla/Grøn, men da vi gik helt tæt på overdelen af hans støvler, lignede det, at der ikke var Speed Control på. Det kan være billeder, der snyder, men lad os gerne høre, hvad du tror herunder.

En fyldig omgang støvlespots, hvor vi kom rundt på alverdens kontinenter og fik spottet en ting eller to. Hvad siger du til denne uges spots? Har vi måske overset noget? Lad os gerne høre din mening i boksen herunder.