I midtugen kunne vi efter lang tids spænding endelig lancere den splinternye Vapor IX, og helt eksklusivt kan du nu allerede se Jakob anmeldelse af Nikes lækre speedstøvle. Hvad hans dom lyder over støvlen kan du derfor finde ud af længere nede.

Efter at have set Vapor IX på fødderne af de professionelle siden nytår, kunne vi endelig løfte sløret for den nye Mercurial Vapor IX fra Nike. I weekenden har støvlen så for alvor været udbredt på banerne i de europæiske ligaer, og både den Lilla/Grønne og Guld/Orange støvle har fået en masse tid på banen.

I dag kan vi også vise Jakobs anmeldelse af den nye Vapor IX. Jakob har testet støvlerne i de sidste tre ugers tid, og leverer i dag dommen over den.

Her kan du høre om de nye teknologier, som Vapor IX har fået tilføjet, og Jakob fokuserer især på den nye overfladeteknologi, Speed Control. Hvordan det fungerer, og om det tilføjer noget positivt, kan du se herunder.

Tjek vores store Vapor IX-kampagneunivers, hvor du kan få wallpapers, opleve støvlen i 360 grader og meget mere.

Hvad synes du om Vapor IX - og er du enig i Jakobs anmeldelse af støvlen? Vi hører meget gerne din mening og forventninger til støvlen i boksen herunder.