Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange vil ligeledes frem i verdenen og den vil fra første færd gøre sin Lilla/Grønne partner selskab på fodboldbaner verden over. Nogle af de største stjerneskud i fodbold lige nu kommer til at bære den vilde farvevariant og det bliver altså første gang, at begge farvevarianter får opbakning.

Neymar, Theo Walcott, Mario Götze, Stephan El Sharaawy og Xherdan Shaqiri må alle betegnes som værende nogle af verdens bedste, unge spillere og til fælles har de yderligere, at de sammen skal spille i den nye Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange. Det betyder imidlertid også, at Nikes lanceringsfarver for første gang nogensinde begge får opbakning af spillere.

Det forstår man også godt, da Mercurial Vapor IX indfanger essensen af speed med et hidsigt design. På den nu niende generation af den verdenskendte silo stiger forventningerne for den nye støvle i takt med lanceringerne, men igen beviser Nike, at de formår at levere, når det gælder. Designet er unikt uden at gå på kompromis med essensen af kollektionen og vi kan derfor ikke andet end bifalde den.

Du kan forudbestille Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange lige her fra i aften kl. 00.01 - så sørg for at følge med på siden, hvis du skal være blandt de første, der sikrer sig et par.

Det grafiske design har ændret sig markant siden Vapor VIII, men igen har Nike haft øje for, at støvlen for alvor springer i øjnene på banen. Nike Mercurial Vapor IX er nemlig designet til spilleren, der ikke er bange for at have bolden og som tør gøre det uventede. Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange kræver opmærksomhed og i særdeleshed også fra sine medspillere, der takket være de iøjnefaldende farver skulle få lettere ved at spotte dem ud af øjenkrogen.

Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange har også rykket sig en del i forhold til sin forgænger, men vigtigst af alt, har man holdt fast i de elementer, som vi bifaldte. Overdelen er derfor stadig klaret med Teijin OLM12-mikrofiber, men det tager sig noget anderledes ud, end det vi så på Vapor VIII og det er der en helt speciel årsag til.

Overdelen er nemlig blevet behandlet med en helt ny teknologi, som Nike kalder Speed Control. Det får den til at ligne overfladen af en golfbold grundet de små fordybninger og de skal være med til at skabe større friktion mellem bolden og støvlen. I sidste ende skulle det give dig bedre boldkontrol og især når du dribler i høj fart, vil den forbedrede føling med bolden give dig selvtilliden til at gribe chancen i de øjeblikke, der kan afgøre kampen.

Nike har holdt fast i deres ACC-teknologi (All Conditions Control), der er en behandling af materialet, som forbedrer dit greb i bolden i alle slags vejrforhold. Med andre ord får du de samme forudsætninger for driblinger i regnvejr og lignende vejrforhold, som du har i tørre. Her er det vigtigt at huske, at ACC ikke blot er en coating, eller en belægning om man vil, men det er inkorporeret i materialet og effekten vil derfor ikke svinde ind med tiden.

Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange er også med til forlænge den legendariske kollektions levetid og det er faktisk den ældste speedstøvle-silo i hele verden - og Nike rammer hovedet på sømmet med denne niende generation.

Amerikanerne har ændret marginalt på ydersålen, men det er ikke noget, der ændrer på pasformen, da den baserer sig på samme læst som Vapor VIII. Du kan derfor regne med, at du skal vælge den samme størrelse, som på forgængeren. Ændringen består imidlertid af, at i stedet for der kun er et enkelt lag glasfiber under forfoden, er det ny blevet forstærket med et yderlige for at forbedre stabiliteten.

Knopsystemet er uændret på FG-modellen og SG Pro-modellen og du er derfor stadig garanteret det samme imponerende greb i banen, som den revolutionerende konfiguration kan levere. Det er dog værd at bide mærke i, at Nike Mercurial Vapor IX for første gang nogensinde er blev gjort tilgængelig med et AG-knopsystem, der er bygget til brug på kunstgræs. Dermed kan du få en topmodel til det populære underlag, som ikke koster dig reklamationsretten.

Du kan forudbestille Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange lige her fra i aften kl. 00.01 - så sørg for at følge med på siden, hvis du skal være blandt de første, der sikrer sig et par.

Vapor IX WebTV Live

Nike Mercurial Vapor IX er nu landet i to nye farvevarianter, der begge får opbakning fra nogle af spillets største stjerner. Hvad synes du om den Guld/Orange farvevariant? Er den lige i øjen? Del din mening med os i kommentarfeltet lige herunder.