Nye striber | Mød Juventus' 2018/19 hjemmebanetrøje

15.05.2018

Skrevet af Frederik

Juventus har i dag løftet sløret for deres nye 2018/19-hjemmebanetrøje fra adidas. Klubben fortsætter med at genopfinde sig selv mens man stadig hylder fortiden - det nye, stribede mønster i de klassiske sort/hvide farver er et godt eksempel på det.

Syv i træk. For første gang nogensinde er det lykkedes for et hold at vinde Serie A i syv sammenhængende sæsoner. Selvom Napoli kæmpede bravt, så var der ingen, der kunne stoppe Juventus på deres vej mod dette års Scudetto. Næste sæson vil de garanteret gå efter den ottende. Og i jagten på dette skal de bære deres nye trøje, som adidas i dag har præsenteret for os.

Fortsættes nedenfor.

Når man ser på 2018/19-hjemmebanetrøjen, så er det nye mønster iøjnefaldende. Det består af to vertikale striber på fronten og kun en enkel på ryggen. Et modigt og simpelt træk, der giver trøjen et mere moderne look. Trøjen har også klubbens nye logo samt den nye adidas-krave.

Den nye Juve-trøje holder fast i klubbens nye identitet "Black and White and More". Den nye filosofi skinner igennem i alt, der sker i klubben og skal repræsentere den innovative og kompromiløse stil.

"Juventus er ikke kun en af verdens mest ambitiøse klubber fodboldmæssigt, men også inden for at have en modig og fremadsynet tilgang til design. Den nye identitet "Black and White and More" fortæller om vores arbejde med Juve og giver os mulighed for at lave en nyfortolkning af en historisk klub. Den nye hjemmebanetrøje er et godt eksempel på dette," siger Francesca Venturini, designer hos adidas Football.

Den nye Juve-trøje kan blive set i kamp i sæsonens sidste spillerunde af 2017/18-sæsonen mod Crotone. Du kan lave en forudbestilling på trøjen lige her.