I dagens afsnit af Unisport WebTV har vi fået fint besøg i studiet, hvor OL sølvvinderen fra 1960 Flemming Nielsen er i studiet. Foruden et par gode røverhistorier fra datidens fodbold fortæller han også om sine professionelle oplevelser som fodboldspiller. Se med her og bliv lidt klogere på en levende legende i dansk fodbold.

Det er nok de færreste her, der er klar over, at Danmark tilbage i 1960 vandt en søvlmedalje i fodbold ved De Olympiske Lege. Intet desto mindre er det et faktum og vi har haft besøg af én af de instrumentale spillere på holdet - nemlig Flemming Nielsen.

Flemming har blandt andet 26 A-landskampe på CV'et, hvor han huserede på den defensive del af midtbanen. Derudover har han spillet for det italienske hold Atalanta, med hvem han vandt den italienske pokalturnering. Han har også stået over for nogle af tidens bedste fodboldspillere som Pelé og Bobby Charlton.

Du kan høre meget mere til Flemmings helt fantastiske karriere i denne uges afsnit af Unisport WebTV, hvor vi i samme åndedrag bevæger os ned ad memory lane. Der bliver nemlig også sat fokus på fodboldudstyr og andet gear og hvilken betydning det havde for spillet tilbage i 1960'erne.

Flemming Nielsen har oplevet mere end de fleste og faktisk strækker hans karriere sig endnu. Flemming har derfor spillet i både gammelt og nyt udstyr, og foretrækker det nye. Tror du, at nutidens stjerner ville kunne klare sig med tidligere generationers udstyr? Hvad synes du om Flemmings fortællinger? Del din kommentar i boksen lige herunder.