Den ultimative futsal sko fra PUMA

20.10.2015

Skrevet af Mathias

PUMA er ikke nødvendigvis et mærke du forbinder med indendørsfodbold og futsal med det samme, men stol på os når vi siger de laver sko af allerhøjeste kaliber til det. Vi har taget et nærmere kig på PUMA Invicto lige her:

PUMA Invicto indendørsskoen er lavet alene med futsal i mente, men er naturligvis også ideel til almindelig indendørsfodbold. Den lave profil og bløde overdel sørger for en sko der er fuldt udrustet til det utrolig hurtige futsal game.

Den er lavet med en kombination af suede og naturligt læder, hvilket giver overdelen et helt unikt touch på bolden, som meget få andre futsalsko kan matche.

Find PUMA Invicto skoen lige her - kun 529 kroner.

At spille indendørsfodbold med lædersko har nærmest kun fordele, fordi de ulemper læder har udenfor er fuldstændig fjernet. De suger ikke vand og holder generelt bare bedre, så du kan nyde det bløde touch de giver i meget længere tid.

Invicto støvlen kan bestemt måle sig med enhver anden futsalsko på markedet. Den fokuserer på de ting folk virkelig vil have fra en indendørssko og er ligeglad med små gimmicks og vilde teknologier. Jeg elsker den prioritering fra PUMA, det er præcist hvad jeg efterlyser i mange indendørssko. Hvad siger du?