Argentinske Lionel Messi har stjålet samtlige overskrifter i det forgange år og Barcelona-stjernes sæson kulminerede for få dage siden, da han skrev sig ind i historien som den den første vinder af FIFA Ballon d'Or for fjerde år i træk. Messi er og har været verdens bedste fodboldspiller de seneste fire år og det har Adidas nu honoreret.

Adidas og Lionel Messi går hånd i hånd og den magiske fodboldspiller udfører sine umuligheder i de ultralette Adidas F50 Adizero. Det er også Messis værktøj, som Adidas har taget udgangspunkt i, da de skulle kreere en passende hyldest til deres guldfuld. De har derfor designet disse eksklusive Adidas F50 Adizero Ballon d'Or, som vi kun kommer til at se Barcelonas nr. 10 i og som du faktisk har en chance for at vinde.

For første gang nogensinde er det lykkedes en spiller at blive kåret som verdens bedste fodboldspiller fire gang og så endda i træk. Dermed overhæler han legender som Michel Platini og Marco Van Basten i historiebøgerne og det virker ikke til, at Messi har i sinde at sætte farten ned. 2012 var i sandheden hans år og det forstås godt, når man ser på de imponerende bedrifter, han opnåede i det forgange kalenderår.

Messi formåede blandt andet at slå Gerd Müllers 40 år gamle rekord for flest mål scoret i et kalender år, hvor argentineren ikke blot nøjedes med et enkelt eller to yderligere; han bragte sit måltotal op på hele 91 styk, hvilket er 6 mere end den førnævnte tysker. Du kan læse mere til Messis fantastiske 2012 lige her, hvor du også kan se, hvilket støvler argentineren har banket flest mål ind i.

Det er næsten selvskrevet, at Lionel Messi kommer til at score mål i Adidas' seneste kreation: F50 Adizero Ballon d'Or. Det er et par specialdesignede fodboldstøvler, der skal fungere som en hyldest til manden, der er blevet så svær at beskrive med ord. Støvlerne tager naturligvis udgangspunkt i hans favoritstøvler Adidas F50 Adizero, men det er faktisk ikke blot designet, der er blevet modificeret.

Vi starter dog med designet, hvor Adidas har taget udgangspunkt i et sort lærred, om man vil. Her prydes støvlerne af detaljer udført i guld og her snakker vi blandt andet fire argentinske sole, som vi kender dem fra det landets flag. Yderligere er hver af de fire sole dekoreret med et årstal for hvert af de år, som Lionel Messi har vundet Ballon d'Or.

Derudover har Adidas inkorporeret referencer til Lionel Messi adskillige steder på støvlen. Eksempelvis er der på ydersiden af støvlen blevet plads til Messis personlige logo og på hælen står superstjernens navn. Det er ikke første gang, at Adidas honorerer Messi på denne måde, da han også fik et par eksklusive støvler sidste år, da han også vandt den prestigefyldte pris.

Adidas F50 Adizero Ballon d'Or er dog ikke helt magen til den almindelige version, da striberne adskiller sig på et ganske markant punkt. På den almindelige læderversion, som Lionel Messi selv foretrækker, er Adidas-striberne på forfoden også af læder og de er derfor syet på. Det er de til gengæld ikke Messis egne, da de her er malede på, hvilket er ganske interessant. Om det skyldes æstetik eller funktionaltitet, skal vi dog ikke kunne sige med sikkederhed.

Hvis du synes, at Adidas F50 Adizero Ballon d'Or er lige i skabet, så har du faktisk muligheden for at vinde et par. Du skal have adgang til Twitter, hvor du skal logge ind og følge @TeamMessi og derefter skal du retweete det ovenstående tweet. Når det er gjort, så er du faktisk med i konkurrence om et par af de enestående fodboldstøvler.

Lionel Messi stod klar til at give hans nye Adidas F50 Adizero Ballon d'Or debut i går aftes, men da argentineren blev sparet og ikke kom på banen, har vi endnu en debut til gode. Det får de sandsynligvis på søndag og til den tid bliver det spændende at se, om der er mål i dem.

Hvad siger du til Lionel Messis Adidas F50 Adizero Ballon d'Or? Skal du være med i konkurrence om at vinde dem? Tror du nogensinde, at vi får en fodboldspiller at se, der er på Messis niveau? Del din kommentar i boksen lige herunder.