Bastian Schweinsteiger overraskede en del, da han pludselig blev spottet til træning i et par Adidas F50 Adizero til fordel for hans Adipure 11Pro. Det er dog set før, at stjernerne prøver lidt andre støvler af i sæsonpauserne, men nu har midtbaneslideren også givet dem kampdebut. Er et opsigtsvækkende skifte under opsejling?

I den tyske Bundesliga er der på nuværende tidspunkt vinterpause, men det betyder ikke, at spillerne er på ferie. Bayern München er taget på træningslejr i Qatar, hvor de pudser formen af inden forårssæsonen starter op. Ved de seneste træningssessioner dukkede der billede af vice-kaptajnen Bastian Schweinsteiger, der trænede i et par Adidas F50 Adizero. Det kom især bag på os, da tyskeren er kendt for at være blandt de ultimativt mest kræsne, hvad angår valg af fodboldstøvler.

Landsholdsspilleren har været så glad for sine Adidas Adipure III, at han nægtede at lægge dem på hylden. Da de endelig havde tjent deres tid, fik Schweinsteiger produceret et par helt eksklusive Adidas Adipure 11Pro, der foruden designet er fuldstændig magen til den Adipure III, han er så begejstret for. Vi har spået i, at det kunne skyldes en forkærlighed for kængurulæder, da Adidas gik over til Taurus-læder på Adipure 11Pro.

Den teori bliver dog noget sværere at forsvare, da Bastian i disse dage foretrækker at spille med Adidas F50 Adizero. På den speedstøvle er ovedelen klaret med Goleo-læder, der i og for sig er super lækkert, men som ikke helt kan måle sig med kvaliteten på kængurulæder. Vi kan derfor ikke helt greje, hvad bevæggrundende for hans pludselige støvleskifte kunne være, da det ligner et par ganske almindelige Adidas F50 Adizero uden den mindste form for modifikation.

Adidas er næsten gået igennem ild og vand for at holde deres tyske koryfæ tilfreds og vi tror, at det vil ærgre det tyske mærke, hvis Schweinsteiger tog afsked med den klassiske Adipure-silo, som han har repræsenteret så længe. Nu er der imidlertid ikke for længe til, at forårssæsonen starter i Bundesligaen og vi ser svært meget frem til at se, hvilke støvler herren her lægger ud med på fødderne.

Hvad mener du om Bastian Schweinsteigers pludselige støvleskifte? Hører han here til Adipure-kollektionen, eller er Adidas F50 Adizero et godt match for ham? Lad os høre din mening i boksen herunder.