Vi er kun nået én uge ind i det nye år, men vi er allerede klar med den anden omgang støvlespots for 2013. Det var en ganske begivenhedsrig uge, da Serie A og La Liga gjorde Premier League selskab på sendefladen med absolut topfodbold. Det kastede naturligvis det ene god spot efter det andet af sig og dem har vi samlet til dig her.

Dusan Basta (Udinese) - Adidas F50 Adizero Blackout Vi lægger ud i det italienske hvor den første runde Serie A-bold bød på et par overraskelser. Blandt dem var Udineses sejr på hele 3-0 over Inter Milan, der før kampen habiterede 3. pladsen. I den kamp fangede vi Dusan Basta, der foruden sit seje navn kan prale af et super støvlevalg. Blackoutede støvler hitter hos de fleste, men det er sjældent, at de får opbakning fra de professionelle. Det er nok heller ikke tilfældet her, men Basta har alligevel nappet sig et par Adidas F50 Adizero i blackout.

Juan Manuel Vargas (Genoa) - Umbro Geometra Pro II? Vi fik øjne på stilke, da vi fulgte herren her i aktion for Genoa. Vi har for kort tid siden stillet et par spørgsmål omkring Umbros fremtid, da de måtte give afkald på nogle af deres største atleter. Øjensynligt har det engelske ikke smidt håndklædet i ringen endnu, da Vargas her luftede et par støvler, som vi ikke kan navngive med sikkerhed. Han har dog tidligere repræsenteret Umbro Geometra Pro, så måske vi ser på den næste generation?

Marco Borriello (Genoa) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Blackout Der er næsten ikke den klub i Italien, som Borriello her ikke har repræsenteret. Den valfartende angriber har dog leveret samtlige steder - han ved altså hvor målet står. Han har også været en pilgrim på støvlemarkedet, hvor han har optrådt i alverdens forskellige mærker og modeller. Nu er han imidlertid tilbage i Nikes Mercurial-kollektion og rettere bestemt deres Vapor VIII. Farvevarianten har han måske ikke været helt tilfreds med, da han har haft narvsværten fremme og blackoutet sine støvler - halvhjertet.

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort Når det kommer til polemik omkring støvlevalg, er det svært at se bortset fra ham her. Schweinsteiger holdt stædigt fast i sine Adidas Adipure III sommeren over og da han endelig skiftede til Adipure 11Pro var det en custom udgave, der kun havde udseendet til fælles med navnet. Nu overrasker han imidlertid igen, da han på Bayern Münchens træningslejr i DOHA viser sig frem i et par Adidas F50 Adizero Gul/Sort. Er et mærkværdigt skifte under opsejling?

Wilfried Zaha (Crystal Palace) - Nike GS2 ACC Hvid/Sort I England var det blevet tid til den 3. runde af den prestigefyldte FA Cup. Det giver de mindre hold en chance for at prøve kræfter mod de helt store hold og her tørnede Championship-klubben Crystal Palace på arbejde mod de bomstærke Stoke. Kampen endte uden mål, men det skulle ikke holde os fra at spotte stjerneskuddet Wilfried Zaha. Den rapfodede englænder gav de vanlige Nike Mercurial Vapor VIII en pause for at debutere et par Nike GS2 ACC Hvid/Sort - god stil.

Lindon Melkie (Mansfield) - Nike Mercurial Vapor V Blå/Sølv/Sort I Nottinghamshire finder man en fodboldklub med fightervilje uden sidestykke. Det lokale hold spiller måske hele fem divisioner under Premier League i Conference National, men det var der ikke nogen, der havde de 11 spillere på banen. I alle fald var de ikke langt fra at spille Liverpool ud af FA Cup-turnering, men en dommerfejl reddede The Reds. En hyldest skal der alligevel lyde til Lindon Melkie, der sportede et par klassiske Nike Mercurial Vapor V ved lejligheden.

Daniel Sturridge (Liverpool) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn Ét af januar-transfervinduets første store handler var angriberen Daniel Sturridge, der skiftede tilværelsen i Chelsea ud med en rød trøje hos Liverpool. Her fik englænderen en super debut, da han åbende målscoringen i sikker stil. Senere havde han en kæmpe afbrænder og trak et gult kort til dig, men han viste prøver på sit store potentiale. Sturridge holder dog fast i sine Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn, der kom i forbindelse med EM 2012, så måske han bør skifte dem snart.

Kevin Nolan (West Ham) - Puma King Sort/Hvid/Rød Manchester United gjorde igen det onde ved The Hammers, da de i overtiden udlignede deres føring, hvilket betyder omkamp på Old Trafford. Det var en kende ufortjent, da London-holdet ellers havde haft et godt tag i Premier Leagues duks. I den kamp fangede vi West Hams anfører i de nye Puma King Sort/Hvid/Rød og han nedskrives derfor som den første prof i den mere klassiske farvevariant.

Michael Duberry (Oxford United) - Adidas Predator LZ Whiteout På samme måde som blackoutede støvler har deres eget helt store følge af fans, har whiteoutede støvler det ditto. Her viser den 37-årige tidligere Chelsea-spiller Michael Duberry et elegant par frem. Han har sandsynligvis designet disse Adidas Predator LZ selv og det må man bare tage hatten af for, da den tager sig usandsynligt godt og elegant ud.

Demba Ba (Chelsea) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange & Blå Trusox Det er nok meget sikkert at sige, at de fleste Chelsea-fans er svært tilfredse med klubbens seneste erhvervelse. I sin debut garnede han nemlig to gange og gav klubbens tilhængere en forsmag på hans evner. Det gjorde han i et par betroede Adidas F50 Adizero Sølv/Orange og minsandten om ikke også han havde et par blå Trusox på fødderne. Det tyder derfor på, at der er nye farver på vej til de revolutionerende sokker og vi vil naturligvis gøre alt for at hente dem hjem.

Vincent Kompany (Manchester City) - Nike T90 Laser IV ACC Rød/Sort/Neongrøn Blackout Den belgiske midtstopper har gjort stor figur for Nikes T90-kollektion, men nu kunne det tyde på, at der er kommet lidt kurrer på tråden. I alle fald har Kompany haft narvsværten fremme for at blackoute sine Nike T90 Laser IV ACC Rød/Sort/Neongrøn og vi tvivler på, at det skyldes æstetik. Vi har tidligere set ham træne i et par blackoutede Warrior Sports-støvler og det kunne måske være, at Manchester City-kaptajnen øjner et skifte til de amerikanske newcomers.

Benoit Assou-Ekotto (Tottenham) - Under Armour Spine Blur Carbon III Blå/Sølv Den camerounske venstreback har i lang tid haft vores opmærksomhed grundet hans vilde støvlepræferencer. Det har kastet alt fra forskellige støvler på hver fod og spændende teststøvler af sig, men nu ser det ud til, at amerikanske Under Armour har fået Ekotto rettet ind til højre. Han spiller nu fast i amerikanernes støvler og det seneste han har fået fingrene i er de helt nye Under Armour Spine Blur Carbon III, der blot vejer blot 177 gram.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike CR Mercurial IX Hvid/Pink/Sort Vi runder af med de sidste par dages helt store samtaleemne: Cristiano Ronaldo. Den profilerede portugiser blev forleden hyldet af Nike for hans fantastiske sæson i 2011/2012 med en eksklusiv farvevariant, der kun lander i 100 par verden over. De fik deres debut mod Real Sociedad og her kom madrilenerne skidt fra start. 2-2 og en mand i undertal var der kun én mand, der kunne ændre på stillingen og det var naturligvis CR7. To fantastiske mål senere og drømmedebuten plus de tre point var i hus.

Det var et par solide støvlespots i denne uge og vi ser frem til mange flere i fremtiden, nu hvor de store ligaer starter op igen. Vi kan ikke slå os fast på et yndlingsspot i denne uge, men måske du kan hjælpe; hvilket synes du er det bedste? Har vi overset noget? Del din kommentar med os i boksen herunder.