Da vi sluttede året 2012 af nytårsaften, tog Jakob et tilbageblik på alle de anmeldelser og temaafsnit, vi har lavet i Unisport WebTV i løbet af året - og i dag er turen kommet til at evaluere 2012. Hvad hittede, og hvad skuffede? Se med i dag.

Sidste år fulgte Jakob og Filip op på et nu 3 år gammelt afsnit, hvor de gik i dybden med det forgangne år og talte både skuffelser, succeser og gav deres bud på fremtiden.

Ikke alle bud var rigtige, men der blev også ramt plet - og nu følger Jakob op med en lignende evaluering af 2012. I studiet er dog igen kommet Jacob Harder, og Jakob og Jacob taler derfor gennemgribende om året der gik.

Du kan derfor høre, hvor Vapor VIII bliver kaldt både en succes og en skuffelse, samt høre hvad de to fodboldnørdede herrer ellers har vurderet af succeser og skuffelser i året løb - samt høre deres bud på fremtiden.

Nu har du hørt Jakob og Jacob H’s bud på året 2012 - men vi hører naturligvis også meget gerne dine bud på succeser og skuffelser i boksen lige her under billedet. Del meget gerne din mening med os.