Chelsea 2018/19 Hjemmebanetrøje | Blue is the colour!

09.05.2018

Skrevet af Zlatko

Den nye Chelsea 2018/19 Hjemmebanetrøje ligger tæt op af det velkendte vers 'Blue is the colour, football is the game', som Chelsea-holdet sang i 1972 efter Liga Cup finalen med Stoke. Den nye Hjemmebanetrøje fokuserer stadig på den velkendte blå farve, imens mindre grafiske detaljer på fronten gør Chelsea 2018/19 Hjemmebanetrøjen mere moderne.

De forskellige Nike-hold får så småt deres nye Hjemmebanetrøjer præsenteret, og nu er det Chelseas tur til at få deres nye 2018/19 Hjemmebanetrøje. Hjemmebanetrøjen holder sig tæt til Chelseas historie, når det kommer til farven, da den har fået en klassisk blå Chelsea-farve. Derudover, så har Chelseas nye Hjemmebanetrøje fået et flot grafisk detalje, hvilket giver trøjen et friskt og anderledes twist i forhold til sidste sæsons trøje.

Selvom trøjen bare ligner en almindelig blå trøje med nogle enkelte røde og hvide streger, så har Hjemmebanetrøjen stadig nogle flotte indarbejdet detaljer. Den velkendte Chelsea- og Nike logo er at finde på brystet. Indvendig i nakken kan man se ’Blue is the colour’ og ’1905’. Teksten refererer til den kendte Chelsea sang, som de sang i 1972, og tallet er det år som Chelsea blev stiftet. På bagsiden af nakken kan man se den velkendte Chelsea løve.

De røde og hvide striber er ikke et ukendt syn på en Chelsea Hjemmebanetrøje. Dette blev brugt for første gang i 60/61-sæsonen, og Chelsea brugte det fast i 80’ern og frem til midt 90’erne. De røde og hvide striber er designet til at ligne en brise eller vind, og dette giver et mere bevægende design til Hjemmebanetrøjen. Man kan argumentere for, at brisen eller vinden kan være et symbol på en frisk start, efter deres 2017/18 var lidt sløjt set med Chelsea-brillerne på. Derfor handler 2018/19 om at få en frisk start, og det er hvad den nye Chelsea 2018/19 Hjemmebanetrøje handler om!

Som altid, så vil Hjemmebanetrøjen blive kombineret med blå Hjemmebaneshorts, og Sokkerne er lavet i hvid og med røde og blå striber ved toppen. I helt klassisk og traditionelt Chelsea-look.

Håber du også på at Chelsea får en frisk start i den nye sæson, så kan du købe din nye Chelsea 2018/19 Hjemmebanetrøje allerede i dag, så du er klar til den nye Premier League sæson.