Vi får rigtige mange henvendelser og spørgsmål omkring pleje af fodboldudstyr. Hvordan plejer man bedst for sine fodboldstøvler? Hvordan bevarer man gribeevnen i sine målmandshandsker? Og hvordan vasker man sine trøjer med tryk bedst muligt? Nu har vi samlet svarene ét sted: På vores nye kampagneside, som vi kalder GearCare.

Der findes rigtig meget fodboldudstyr på markedet og det kan være svært at holde styr på, hvordan det altsammen plejes på bedste vis. De fleste målmænd ønsker velsagtens at holde liv i deres handsker længst muligt og det samme gælder fodboldstøvler og trøjer med tryk. Vi har med en række videoer gjort det nemmere for dig at pleje dit fodboldgear, hvis du følger de simple instruktioner.

Du finder alle videoerne på vores nye GearCare-kampagneside lige her.

Noget af det mest basale, men måske også mest efterspurgte, er hvordan trøjer med tryk og andre tekstiler bedst vaskes. Det er faktisk ganske simpelt, når først man har set vores instruktionsvideo. Det er vores WebTV-vært Jakob, der demonstrerer sine evner som vaskekone og hvordan det løb af stablen, det kan du se i videoen på vores GearCare-kampagneside lige her.

Det gælder naturligvis også målmandsker og her er der en række produkter, der kan komme til at gøre stor gavn. Dem går Jakob over i instruktionsvideoen, hvor han viser hvordan du bedst rengør dine målmandshandsker og efterfølgende behandler dem, så du bevarer gribeevnen længst muligt. Den video finder du her på vores nye GearCare-kampagneside.

Til sidst har vi selvfølgelig også lavet en video, der viser hvordan du bedst rengør og passer dine fodboldstøvler. Det er uanset om det støvler af mikrofiber eller læder, så alle kan være med. Du finder videoen og meget mere på vores GearCare-kampagneside lige her, hvor du kan få helt fod på passe og pleje af dit fodboldudstyr.

Vi håber, at du får stor glæde af vores nye kampagneside, GearCare, og at du får endnu flere kampe og træninger ud af dit fodboldgear. Har du styr på, hvordan du plejer dit udstyr? Har du nogle faste ritualer måske? Del din kommentar i boksen herunder.