Nike har markeret Cristiano Ronaldos fantastiske 2011/2012-sæson med et par helt unikke, ekstremt limiterede og eksklusive støvler, som er lavet specielt til portugiseren - og som kun kommer i 100 par verden over. Du kan naturligvis se billederne og læse meget mere om støvlen lige her.

Cristiano Ronaldos rekordsættende 2011-2012 sæson er indfanget i en tyk grafik og akkompagneret af milepælstal på den nye Mercurial IX. Tallene overgår al forstand, men Cristiano Ronaldo smadrede alle rekorder sidste sæson og efterlod et spor af på tværs af alle turneringer samtidig med at give portugiseren en plads i fodboldens absolutte top.

For at anerkende denne præstation har Nike kreeret en helt ny støvle i hans ære - den nye CR Mercurial IX. Støvlen er udstyret med en iøjnefaldende hvid overdel med et pink Nike-swoosh og en tyk, vovet CR-grafik.

Endvidere er der placeret syv tal på ydersiden af støvlen - og de reflekteres også i CR-grafikken på indersiden af Ronaldos nye støvle. Tallene symboliserer de rekordmange mål og præstationer, som Ronaldo opnåede i 2011/2012-sæsonen, og inkluderer følgende;

 • 1 - første spanske mesterskab
 • 9 mål scoret for Portugal
 • 14 kampe spillet for landsholdet
 • 19 - første spiller til at score mod alle 19 La-Liga hold
 • 27 år gammel i 2012
 • 55 kampe spillet i alle turneringer for klub
 • 60 mål scoret i alle turneringer for klub
 • “Sidste sæson var en meget speciel en af slagsen for mig, hvor jeg hjalp min klub og mit land til at opnå succes,” sagde Cristiano Ronaldo. “Det er fantastisk at fejre disse præstationer og også have et flot par Mercurial-støvler for at markere øjeblikket. Jeg vil helt sikker nyde at spille i dem.”

  Cristiano vil give CR Mercurial IX-støvlerne deres debut på banen på søndag d. 6. januar. Støvlen vil kun blive lavet i begrænsede 100 par verden over, og er derfor en af de mest limiterede modeller, Nike nogensinde har lavet - og vi har sikret en parti af CR Mercurial IX, som du snart kan forudbestille her på siden. Ronaldo selv er såmænd allerede begyndt at træne i den, og giver os dermed vores første kig til støvlen.

  CR Mercurial vil kunne forudbestilles fra d. 7. februar - men vær klar, for støvlerne kommer til at gå som varmt brød!

  Hvad synes du om Ronaldos helt egen Mercurial-støvle, som er lavet for at hylde portugiserens præstationer på banen. Er de for vilde eller for meget - og kunne du forestille dig at blive en af de blot 100 heldige, der ud over Ronaldo ville kunne indtage fodboldbanen i støvlen? Del meget gerne dine tanker med os herunder.