Bayern München er på nuværende tidspunkt på træningslejr i Qatar, hvor spillerne nyder godt af varmen, mens de forbereder sig til den kommende forårssæson. Vi holdt øje med et par af deres trænings pas og her spottede vi noget ganske interessant. Her viste både Xherdan Shaqiri og Luiz Gustavo deres nye Nike Mercurial Vapor-støvler frem - og vi har naturligvis billederne.

Lige inden døren til 2012 smækkede i med et brag, viste Luka Modric og Alexander Büttner deres nye Mercurial Vapor IX-støvler frem i to forskellige farvevarianter. Nu er de ikke alene, da flere af Bayern Münchens spillere er hoppet med på vognen og viser deres nye støvler frem.

Vi tog et kig på billeder af Bayerns Münchens træningspas fra i går og i dag, og her havde Luiz Gustavo et par interessante, lilla støvler på fødderne - som med al sandsynlighed er den nye Vapor IX. Interessant nok minder farven her utroligt meget om den, Nike lancerede Superfly III med - og mange af vores Facebook-brugere gættede faktisk også på, at Modrics støvle var en Superfly III.

Konstruktionen ser ud til at minde meget om den nuværende Nike Mercurial Vapor VIII, ligesom det ser ud til, at Nike holder fast i det populære knopsystem med kun to knopper på hælen. Vi hæfter os dog meget ved overdelen, der er meget skinnende og blank og noget kunne tyde på, at man bevæger sig væk fra de mattere overdele fra Vapor VIII.

En anden spiller, der har hevet sin nye Mercurial Vapor frem, er det schweiziske stortalent Xherdan Shaqiri, der i lang tid har været fast mand hos Nike. Det var dog i en lidt anden og måske mere ungdommelig farvevariant med orange og gulige nuancer. Designet på de to støvler ser ens ud og vi fristes derfor til at tro, at den nye Nike Mercurial Vapor lander i to farvevarianter - præcis som vi så det med Vapor VIII.

Vi nåede dog også at bemærke Bastian Schweisteigers støvlevalg og selvom det er en støvle, vi kender rigtig godt, så er den stadig ganske interessant. Den tyske midtbanegeneral har nemlig fået skræddersyet sine Adidas Adipure 11Pro således, at det reelt er en Adidas Adipure III i forklædning. Syningerne på overdelen er magen til og materialet er højst sandsynligt kængulæder. Yderligere er sålen også ganske langt fra den Sprintframe, der normalt sidder på Adipure 11Pro.

Der bliver for alvor ladt op til noget nyt og spændende fra Nikes side af, og vi glæder os rigtig meget til at kunne løfte sløret for den nye støvle. Derudover synes vi også, at det er ret vildt, at Schweisteiger for lavet sine støvler helt unikt, men er man prof, er man prof. Hvad siger du til de nye Nike-støvler? Er det noget du glæder dig til? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder.