Premier League-mestrene har fået deres nye 2018/19 Hjemmebanetrøje

09.05.2018

Skrevet af Zlatko

Man kan sige meget om Manchester City, men de tromler bare al modstand over i Premier League denne sæson. Derfor virker det også retfærdigt, at de engelske mestre får præsenteret næste sæsons trøje som nogle af de første. Lad os tage et nærmere kig på den himmelblå trøje til 2018/19-sæsonen fra Nike!

Den kommende Manchester City hjemmebanetrøje er, som man kunne forvente - den er simpel og hylder den lyseblå del af Manchester. Basen af trøjen er lavet i en lysere farve, som man har set på tidligere udgaver. Men denne gang har Nike valgt at bruge Vaporknit-designet, så den skiller sig ud. Det betyder, at der kommer andre farver på ærmerne, den såkaldte 'Midnight Navy', der er lavet som et zigzag-mønster. Og når vi taler om ærmerne, så er Nexen Tire endnu en gang sponsor på venstre ærme. Logoet er lavet i hvidt, så det ikke ødelægger trøjen design.

Hjemmebanetrøjen for 2018/19-sæsonen vil også have små detaljer, der gør den til sin egen. For det første, så har Nike lavet en krave med knap, som spillerne kan benytte sig af, når det er varmt. På indersiden af kraven står der #MANCITY, der giver trøjen er moderne twist. Udover dette, så står der "CITY" i nakken, der giver en simpel trøje lidt ekstra.

Som altid, så kommer Manchester City til at spille i hvide shorts - men som noget nyt, så skal de spille med mørkeblå sokker. Det er ikke noget, vi har set siden 1990'erne. Sokkerne vil have et grafisk design, der løber over skinnebenet. De mørkeblå sokker giver et retrolook, der minder os om de gamle dage med 'No nonsense football'!

Den nye Manchester City 2018/19-hjemmebanetrøje er lavet i det populære Vaporknit-design, der allerede bliver brugt af mange landshold til sommerens VM-slutrunde. Vaporknit er designet til at fokusere på fart gennem præstationer og æstetik. Nøgleelementerne er at give de bedste forhold med åndbarhed, lav vægt og fart.

Tror du også, at Manchester City går endnu en stor sæson i møde? Køb din 2018/19-hjemmebanetrøje fra d. 14. maj og støt de lyseblå.