Nike Just Do It Pack | Den nye VM-kollektion

08.05.2018

Skrevet af Zlatko

Man kommer virkelig i VM-stemning, når de forskellige mærker præsenterer nye slutrunde-kollektioner. Nike fokuserer på at give os en simpel, iøjefaldende kollektion, der hedder "Just Do It Pack", der skal få spillerne til at kæmpe for VM-trofæet og spillere verden over til at gå efter deres drømme!

"Bær hvidt mens verden kigger!" Det er med disse ord, at Nike lancerer deres seneste VM-kollektion. Og det er svært ikke at komme i VM-stemning, når man tager et kig på den. Fodbold er i den grad i fokus denne sommer, og spillerne kommer til at bære disse hvide støvler med deres landsholdsdragter. Overdelen på støvlerne er lavet i en hvid perlemorsfarve og med metalgrå Nike-logoer. Udover dette, så har Nike virkelig givet den gas med sålerne, hvor der er skruet helt op for farverne

Hvis vi skal gå i dybden med farver, så kommer vi til at se spillere som Cristiano Ronaldo, Coutinho og Mbappé løbe rundt i hvide Mercurial-støvler, der inkluderer en orange sål. Den orange farve er inspireret af lanceringsfarven på de nyeste Mercurial-støvler. Den opmærksomme læser har nok bemærket, at Nike har flyttet det ene Swoosh-logo, så de begge er på siden af støvlerne. Det sørger virkelig for, at støvlerne får de gamle Mercurial-design.

Vi får videre til Magista! Nike's kontrolstøvle har også fået en VM-behandling. Denne model har en rød sål. Du kan forvente, at Kevin De Bruyne, Andrés Iniesta og Christian Eriksen vil dominere kampene med disse på fødderne. Den røde sål er en fed detalje, der nok skal få alarmklokkerne til at ringe hos modstanderne!

Fortsættes nedenfor.

Hypervenom er blevet endnu mere giftig at se på med limegrønne sål. Forsvarsspillere og målmænd og skal nok være ekstra opmærksomme, når Harry Kane, Edinson Cavani og Robert Lewandowski går efter netmaskerne. Den grønne sål passer perfekt til den hvide overdel, og det er måske kollektionens flotteste støvle.

Vi må dog ikke glemme legenden. Tiempo-støvlen har fået en royal behandling op til VM og stiller op med en kongeblå sål. Sergio Ramos, Gerard Piqué og Raphael Varane skal alle sørge for at holde målet rent i de flotte Tiempo Legend.

Fortsættes nedenfor.

Måske tænker du, at du allerede har set denne farvekollektion før - og det har du helt ret i. Vi så en meget lignende ved EM 2012. Her var farverne delt op på overdelen af støvlerne. Mercurial var lyserød, Hypervenom blå, Magista var limegrøn og Tiempo kørte med grøn. Som mange andre kollektioner, så er Just Do It-kollektionen fantastisk!

Nike har tilføjet en ekstra detalje til Just Do It. På hælen har de lavet en trekant, der består af 32 linjer, der hver repræsenterer de kvalificerede nationer. Men de forskellige Nike-spillere kan vælge at få deres nationalflag på. Så du kan måske se Ronaldo med det portugisiske flag, Mbappé med det franske og Coutinho med det brasilianske.

Se hele vores kollektion af fodboldstøvler og find den perfekte støvle til dig.