Puma har ikke i sinde at sætte farten ned i det nye år og i dag kan vi præsentere en ny farve af Puma Evospeed 1 i Gul/Rød/Blå, som bliver eksklusiv for Atletico Madrids bomber, Radamel Falcao. En farverig udgave, der virkelig stråler af den sydamerikanske glæde for fodbold. En perfekt måde at starte 2013 på - kan Falcao følge op på det og hans fænomenale form?

Puma havde et fantastisk år i 2012, men nu hvor kalenderen viser 2013 har de allerede vist os, at de ikke har i sinde at sænke farten. I går løftede vi sløret for en ny farve af Evospeed til Mario Gomez og i dag er turen kommet til en ny af slagsen; en farvevariant til en ligeledes giftig herre foran målet, Radamel Falcao.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Puma Evospeed 1 Graphic Gul/Rød/Blå her med en forventet levering i midten af januar - kun 1359 kr.

Hvis den underspillede Hvide/Sølv farvevariant skal symbolisere Mario Gomez' iskolde målinstinkt, så skal den farverige Puma Evospeed 1 Gul/Rød/Blå Graphic til Falcao afspejle hans fantastiske spillelyst og umådelige kreativitet. Colombianeren er en af de pt. hotteste navne på transfermarkedet og hans dage i spanske Atletico Madrid synes talte. Derfor finder vi det kun passende, at Puma har designet denne farvevariant eksklusivt til ham.

Hvis Pumas Evospeed-kollektion fortsætter den samme positive udvikling som i det forgangne år, så har den nogle fantastiske måneder foran sig. Backet op af blandet andre Sergio Agüero, Olivier Giroud og naturligvis også Gomez og Falcao må man sige, at det er et sprængfarligt line-up, det tyske mærke kan prale af.

Puma Evospeed 1 Graphic Gul/Rød/Blå er ligesom tidligere farvevarianter bygget op med tre områder i særligt fokus; Light, Fit, Flex. Det skulle sikre den optimale balancegang mellem høj komfort, med en fordelagtig lav vægt og en super fleksibilitet, der følger fodens naturlige bevægelser. Vi kan lige så godt afsløre, at det er Puma sluppet rigtig godt fra.

For at opnå den perfekte stabilitet har Puma brugt en ydersål i materialet PEBAX. Det er enormt let, men samtidig enormt fleksibelt. Det har kastet navnet Duoflex af sig og den leverer til fulde. Støvlen følger fodens naturlige bevægelser, hvilket gør dit afsæt ganske fejlfrit, når du skal accellerere.

Hvad angår vægten, så rammer Puma også ganske plet. Den beskedne vægt på Evospeed 1 er nemlig blot 190 gram og det giver dig en utrolig let følelse, når du har støvlerne på. Du føler, at du får lettere fødder og det giver dig den ekstra fordel i forhold til din modstander. Det har de formået uden at gå på kompromis deres høje komfortstandarder og du får dermed også et super behageligt fit taget i betragtning af, at det er en mikrofiberstøvler.

Puma Evospeed 1 Graphic Gul/Blå/Rød kommer kun i en mikrofibermodel, som også er den udgave, Radamel Falcao foretrækker. Overdelen er japansk mikrofiber, der giver et utroligt tæt touch på bolden, der giver mulighed for små skarpe vendinger. På indersiden har Puma installeret deres nye EverFit-Cage, der fungerer som et skelet for støvler, der på den måde holder din fod fast og stabil, når du spiller.

Puma har designet et knopsystem, der kombinerer klassiske, koniske knopper for stabilitet og komfort med dråbeformede knopper, der griber ekstra godt i banen, når du skal accellerere. Deruover er læsten på Puma Evospeed 1 en smule bredere end andre letvægtsmodeller på markedet, hvilket gør den til et meget alternativ, hvis du har lidt brede fødder og ønsker en let speedstøvle.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Puma Evospeed 1 Graphic Gul/Rød/Blå her med en forventet levering i midten af januar - kun 1359 kr.

Det bliver nok endnu et spændende år med nye støvler, farvevarianter og meget, meget mere. Det tegner allerede godt, da vi med den nye Puma Evospeed 1 Graphic Gul/Blå/Rød kommer rigtig skarpt fra start. Hvad synes du om den? Kommer Falcao til at bombe i dem? Del din kommentar i boksen herunder.