Adidas sparker det nye år i gang med at give os en ny farve af Predator LZ - og det er en farvevariant der emmer af enkelthed og klasse. Byd velkommen til Predator LZH vid/Sort/Guld.

Adidas har efterhånden for vane at præsentere os for nye støvler ved indgangen til et nyt år, og på den blot anden dag af 2013 har tyskerne leveret med denne elegante farve af Adidas Predator LZ.

Du kan allerede forudbestille dit eksemplar her, med en forventet levering i starten af marts - kun 1499 kr.

En elegant, hvid farve udgør skelettet for den stilede farvevariant, og den fader over i en sor farve fra midterfoden og ned mod hælen. For at give støvlen en ekstra dimension og flair har man tilføjet tre iøjnefaldende guldstriber på hælen samt på støvlens Dribble og Swerve Zone. Flere fans rynkede på næsen over den noget flamboyante farve, LZ blev lanceret i, men med denne nye farvevariant er der bestemt noget til dem, der ønsker et mere regalt udtryk.

Adidas Predator LZ præsterer også et varieret udvalg af teknologiske landevindinger og de mest markante er naturligvis de fem dødbringende zoner, der har været navngivet støvlen. Hver zone bidrager til en facet af dit spil og Adidas har tænkt længe over hvor zonerne skulle sidde. I samarbejde med en perlerække af professionelle spillere, har de hver især markeret de steder på en fodboldstøvle de hyppigst bruger og vi ser nu på resultatet.

Drive-zonen der udgør størstedelen af vristen tilfører dit spark ekstra kraft og assisterer dig derved når du slår de lange sideskift og når du tager skuddet langt ude fra. Skulle skud udefra være din specialitet, bliver du med sikkerhed også glad for zonen der passende hedder Sweet Spot. Mindes du Beckhams giftige frispark? Her går forholdende for det lækre spark op i en højere enhed, som kun Becks kan gøre det selv og netop derfor er det uden undren vi igen konstaterer at netop han står bag Predator-kollektionen og har gjort det længe.

En anden af fronfigurerne for den nye Predator LZ er midtbaneikonet Xavi, der til dagligt slår sine folder på FC Barcelonas midtbane. Mødt med en bold ved fødderne, er det ingen overraskelse at netop han mestrer afleveringer og til det formål findes Pass-zonen. Et blødt skummateriale beklæder indersiden og sikrer en jævn sparkeflade og med små 3D-finner får du også et godt greb i bolden, så dine afleveringer bliver lige så jævne og præcise som Xavis. Som Jakob kunne bekendtgøre i sin anmeldelse af Predator LZ fungerer Pass-zonen også dæmpende så inderside-tæmninger faciliteres.

De to sidste zoner findes på henholdsvis forfoden og ydersiden af foden. First Touch, der huserer på forfoden er designet til at trække alt kraften ud af afleveringer når du tæmmer den, så du kan tæmme bolden hurtigst muligt og derved have bedre tid til at tænke over dit næste træk. Det kunne meget vel være en dribling og til den sag har vi Dribble-zonen, der griber i bolden og sikrer dig fuld kontrol over din dødbringende træk forbi modstanderen.

På undersiden af støvlen krones Adidas' teknologiske mesterværk, med en ydersål der efterhånden er blevet synonym med mærket selv, men også kvalitet; nemlig Sprintframe. En letvægtssål, med stor fleksibilitet sikrer maksimal kraftudnyttelse. Knopsystemet der assisterer sålen kender vi fra Adidas F50 Adizero og de triangulære knopper er blevet en favorit blandt kendere - greb og acceleration er selvfølger.

Men hvor hurtig bliver du så med al den teknologi? Det er slut med at gisne, for støvlen er naturligvis kompatibel med Adidas miCoach. Så nu kan du i stil med de professionelle måle dine data under træning og kamp og se hvor langt du løber, hvor hurtigt du løber og meget mere.

Du kan allerede forudbestille dit eksemplar her, med en forventet levering i starten af marts - kun 1499 kr.

Vi synes, at Adidas har startet året glimrende med den nye farve af Predator LZ, og den giver støvlen et utroligt elegant look, som viderefører den enkle stil, Adidas lagde med deres farvevarianter fra november. Hvad synes du om støvlen? Del meget gerne dine tanker med os herunder.