Bayern Münchens altid farlige angriber, Mario Gomez, har allerede debuteret den nye støvle og nu kan vi endelig løfte sløret for den officielt: Puma Evospeed 1 Hvid/Sølv. Den er designet eksklusivt til den tyske angriber og han bliver derfor den eneste i Pumas fold, der vil vise sig frem i den.

Den seneste tid i Mario Gomez' karriere har kørt for fuld fart og den træfsikre angriber ser ud til, at han kun bliver bedre og bedre. Det er naturligvis ikke gået forbi næsen på Puma og de har belønnet Gomez med en helt eksklusiv farvevariant. Det er naturligvis af hans Puma Evospeed 1, der er landet i en utrolig stilren og fræk Hvid/Sølv farvevariant, som vi ser frem til at se i aktion fremover.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Puma Evospeed 1 Hvid/Sølv med en forventet levering i slutningen af januar - kun 1359 kr.

Puma Evospeed 1 er det tyske mærkes bud på en letvægter, men uden at gå på kompromis med deres standarder inden for komfort. Den er nemlig bygget op med tre fokusområder; Light, Flex & Fit. Med en vægt på blot 190 gram er det sikkert at sige, at det første krav kan tjekkes af. Yderligere har Puma valgt at gå med en Duoflex-ydersål, der giver en formidabel flexibilitet, hvilket giver os muligheden for at krydse nok endnu en kasse af.

Så mangler der kun den sidste kasse: Fit. Her kan det faktisk gøres ganske kort, da Puma rammer hovedet på sømmet. Taget i betragtning af, at det er en mikrofiberstøvler, der blot vejer 190 gram, så er komforten på et rigtig højt niveau. Læsten er marginalt bredere end andre letvægtsstøvler og det gør den også til et egnet alternativ, hvis man har lidt bredde fødder og ønsker en speedstøvle.

Pumas Evospeed-kollektion har fået enorm stor tilgang for en lang række store stjerner. Radamel Falcao, Sergio Agüero og naturligvis Mario Gomez er blot et par af de mange spillere, der slår deres folder i støvlen. Sidstnævnte foretrækker mikrofibermodellen over alternativet med en læderoverdel og derfor lander denne farvevariant også kun i mikrofiber.

Den førnævnte Duoflex-ydersål strækker hele vejen rundt til hælen og danner en ekstern hælkappe. Det giver ikke blot en rigtig god beskyttelse mod spark bagfra, men det øger også fleksibiliteten. Støvlen følger fodens naturlige bevægelser og det vil du især nyde gode af i de små. skarpe vendinger.

På forfoden af støvlen har mikrofiberoverdelen fået en nubret overflade. Det forbedrer boldkontrollen, da friktionen mellem støvle og bold øges, så du kan bevare kontrollen optimalt. Det skulle også komme dig til gavn i vådt vejr, hvor den nubrede overflade skal gøre grebet i bolden noget bedre.

Knopsystemet kombinerer klassiske, koniske knopper med de her dråbeformede knopper. Det giver en rigtig god balance mellem godt greb i banen og super stabilitet, der i sidste ende gavner komforten. De koniske knopper giver også rigtig gode forudsætninger for små, snævre vendinger, da de nemt drejer i græsset.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Puma Evospeed 1 Hvid/Sølv med en forventet levering i slutningen af januar - kun 1359 kr.

Vi ser frem til at se Mario Gomez tørne ud i hans nye støvler og bifalder den opmærksomhed, som Puma udviser ved at præmiere ham med en eksklusiv farvevariant. Hvad synes du om hans Evospeed 1 Hvid/Sølv? Del din kommentar i boksen lige herunder.