Klar til 2018/19 | Die Rekordmeister har fået ny Hjemmebanetrøje

08.05.2018

Skrevet af Zlatko

Sæsonen 2017/18 var endnu en gang præget af total dominans fra det mest vindene hold i Tyskland. Bayern München vandt næsten ligaen på cruise control og hentede deres sjette Bundesliga titel, samt kom hele vejen til Champions League semifinalen. Nu mangler de bare DFB-trofæet, så de kan slutte sæsonen af med en Double, sammen med deres nye 2018/19 Hjemmebanetrøje.

Man kan ikke sige Bundesliga uden at sige Bayern München. Bayern-holdet har været en dominerende enhed i tysk fodbold, og de har i år vundet deres sjette Bundesliga-titel i streg, hvilket pt. er rekorden for mest vindene Bundesliga-trofæer i streg. Udover dette, så har de i alt vundet 28 Bundesliga-titler, 18 DFB-trofæer og 5 Champions League-titler, imponerende!

Den nye Bayern München 2018/19 Hjemmebanetrøje er lavet i den traditionelle røde farve, som man tidligere har set på deres andre Hjemmebanetrøjer. 2018/19 Hjemmebanetrøjen er lavet i to røde farver, hvor den ene er en tand mørkere end den anden. Fronten af T-shirten er lavet med et flot grafisk design i form af diamanter. Derudover, så har adidas lavet mørkeblå shorts og røde sokker til sættet, og inspirationen kommer fra Bayern München Hjemmebanetrøjerne fra 90’erne.

Det grafiske design på fronten, som var lavet som diamanter, fjerner noget af fokusset fra sponsorlogoet, som er lidt mere synlig i år i forhold til tidligere trøjer. Derudover, så giver det grafiske design et mere autentisk-look, så adidas har formået at finde en god balance til Hjemmebanetrøjen i år. Man har tidligere set denne grafiske design, da Oliver Kahn spillede i en blå målmandstrøje i 1996/97 sæsonen. Trøjen her havde også en grafisk design lavet som diamanter.

Man kunne også se dette grafiske design som en forbindelse til Alperne, som ligger tæt på Bayern-området. Diamanterne kunne også ligne bjergspidser, og som et symbol på at Bayern München-holdet er på toppen af bjergene, og med andre ord i toppen af Europæisk fodbold.

Kigger man på ærmerne, så er kanterne også lavet i en mørkeblå farve, hvilket giver et fuldendt design. Det samme gælder for sokkerne, hvor den mørkeblå farve er sat på toppen af sokkerne. Der går også rygter om, at man allerede får at se Bayern-holdet debutere i trøjen i deres næste kamp hjemme på Allianz Arena.

Glæder du dig også til at købe din Bayern München 2018/19 Hjemmebanetrøje, så kan du allerede forudbestille den i dag!