Nu kommer Manchester United Soccer Schools til Danmark - og det er en fodboldskole, der tilbyder det ypperste inden for talentudvikling og som står bag store spillere som Paul Scholes, Ryan Giggs, Danny Welbeck og Tom Cleverley.

Manchester United Soccer Schools kommer til Danmark, og i den forbindelse vil vi meget gerne udlodde en billet til campen i København, der ligger d. 22. og 24. marts 2013. Fodboldskolen vil være over hele landet og have nogle af Manchester Uniteds dygtigste ungdomstrænere med.

Manchester United Soccer Schools er bygget op efter den filosofi, som United selv har udviklet deres talenter med over de sidste 20 år, hvilket har resulteret i stjerner som Ryan Giggs, Paul Scholes, Gary Neville, Danny Welbeck og Tom Cleverley - og den næste bliver måske dig?

Nu har du i alle fald chancen for at deltage i vores konkurrence om 1. stk. billet til eventet i København til en værdi af 3.200 kr.

Her kommer du til at gennemgå 3 dages træningsforløb er designet til at tage spillerne til det næste niveau ved at dygtiggøre deres tekniske færdigheder og samtidig udvikle deres forståelse for taktiske – defensive ansvarsområder and angrebsmæssige principper ved brug af Manchester Uniteds filosofi. Spillerne vil også blive uddannet og bevidstgjort om den fysiske og mentale forberedelse til træning og kamp.

Lyder det som noget for dig? Så kan du deltage ved at klikke forbi vores konkurrence-applikation på Facebook, hvor du skal uploade et billede der viser, hvorfor du skal vinde. Det billede, der har fået flest stemmer når vi trækker vinderen d. 7/1 2013, kåres som vinderen.OBS: Fodboldskolen er for årgang 1999-2002

Deltag i konkurrencen lige her!

Lyder Manchester United Soccer Schools som noget for dig, og kunne du tænke dig at være med? Så tøv ikke med at tilmelde dig konkurrencen. Kunne du se dig selv som det næste store talent i United?